cara anyar saka kocaeliden istanbula
41 Kocaeli

New Road from Kocaeli to Istanbul

Kocaeli Metropolitan Municipality terus ngetrapake pirang-pirang proyek kanggo transportasi gampang kanggo saben titik kutha. Werna dalan anyar digunakake minangka rute transportasi alternatif lan nggedhekake arus lalu lintas. Metropolitan Municipality ora nindakake proyek transportasi kanggo tujuan iki. [More ...]

ril sepur
26 Eskisehir

Eskisehir Jantung Karéta Api

Tamu saka ES TV ditayangke program Layout Chamber of Teknik Engineers (MMO) Presiden Atila Tumxuk, TÜLOMSAŞ cukup kuwat kanggo bisa kanggo Pabrik dhuwur-kacepetan sepur, ngandika: "Iki Railways State, jantung Turkey," ngandika. Atila Tomsuk, Présidhèn Dewan Teknik Mesin (MMO), [More ...]

gozaltina alinan yht freed
16 Bursa

Warga YHT ditahan gratis

Buruh 9 lan manajer Konstruksi Konstruksi 2 dirilis sawise penangkapan amarga ora bisa entuk bayaran ing Bursa Efek Bursa Efek. Anggota Serikat Pekerja Konstruksi (Konstruksi-Kerja) nggarap jalur sepur keceplosan Bursa ing ngendi Holding minangka kontraktor utama [More ...]

ukom
41 Kocaeli

Eye Citizen karo UKOM

Departemen Transportasi Kocaeli Metropolitan Municipality Pusat Koordinasi Transportasi (UKOM) didegaké ing 2012 miturut Direktorat Pelepasan Tanah sing digawé karo audit 7 / 24 lan prinsip tindak lanjut. Ing taun-taun awal 2019, pengganti anyar UKOM [More ...]