Hyundai Rotem Damel 213 Vehicle kanggo Warsaw

hyundai rotem warsova kanggo ngasilake kendaraan 213
hyundai rotem warsova kanggo ngasilake kendaraan 213

News khusus - Hyundai Rotem 231, bid paling apik kanggo tender kanggo Perusahaan Polandia Tramway Polandia sing dioperasèkaké déning Kotamadya Warsawa, ngrebut pasokan trem kendaraan tingkat rendah. Pasokan 1.85 milyar Zloty (sekitar 430 yuta euro) saka pabrikan kendaraan Korea Selatan bakal diwiwiti sakcepete sawise sasi 22. Uga miturut kontrak, kabeh kendaraan kudu dikirim ing Oktober 2022.

Tender broker 213 dianakaké ing September ing 2018. Tender kasebut teka saka papat perusahaan. CAF lan Siemens ora entuk pandhuan kasebut amarga wektu timbal cendhak, lan konsorsium Stadler lan Solaris diilangi amarga wektu timbal. Pesa wis ditawakake luwih dhuwur tinimbang biaya rata-rata.

Perusahaan Warsaw Tramway mbukak tender sing padha ing 2017 ing Agustus lan mbatalake tender amarga tawaran dhuwur saka Skoda.

Prakawis Hyundai Rotem

Hyundai Rotem umume dikenal minangka pabrikan kendaraan kanggo jalur konvensional lan subway, nanging produksi trem 38 perusahaan kanggo Izmir duweni peran utama kanggo menang tender iki. Kajaba iku, mobil tram anyar kanggo trem Antalya wis dikirim!

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar