Beton dalan saka Eskişehir nganti setengah biaya

Eskisehir Buyuksehirden Setengah Biaya Beton Jalan
Eskisehir Buyuksehirden Setengah Biaya Beton Jalan

Bahan aspal aspal digunakake saka luar negeri amarga ijol-ijolan manca lan larang inönü diprakarsakake dening Metropolitan Municipality lan nampa asil positif 'Concrete Road', Seyitgazi arteri utama 30 lan arteri utama 9 kilometer ing distrik bakal diterapake. Saben investasi aspal dalan setengah biaya bakal dileksanakake dening urutan tim ing dalan sing ditetepake dening Presiden Büyükerşen'in dipercaya fasilitas infrastruktur.

Turki iku asil ngupados lan sukses dijupuk ing kutha-kutha 'Concrete Road' aplikasi İnönü lan asil positif miwiti ing Metropolitan Municipality, laku iki wis nyebar menyang deso kabupaten dalan tengen provinsi. Ing wiwitan, 30 dumunung ing tengah kutha Seyitgazi sing nutupi jarak. Cevizli-Bardakçı - Hankaraağaç - Lingkungan Gökçekuyu minangka dalan utama arteri menyang dalan konkrit. Kanggo nambah jembar dalane saka 5 meter dadi 7 meter, prasarana digawé cepet ing rute kono konkrit bakal diterapake.

Walikota Yılmaz Büyükerşen nyatakake yen bakal ngrampungake dalan iki kanthi cepet karo tuntutan saka warga Seyitgaz lan ngandika: gir. Kita wis mlebu periode ing ngendi kita luwih seneng dalan beton kanthi setengah biaya tinimbang aspal sing ditampa kanthi menehi mata uang asing. Kita nganakake eksperimen pertama ing İnönü lan kita duwé hasil sing apik. Kita bakal nggedhekake aplikasi dalan konkrit ing tahap, sing ora mung bakal ngirit, nanging uga bakal tahan luwih dawa lan bakal ngurangi katergantungan ing sumber manca. Kita uga bakal mulai kerja ing Hatboyu-30 Street sing nyambungake Fevzi Çakmak Neighbourhood menyang Neighborhood Farm-Hasan-Yıldırım Farm-Cumhuriyet-Gökdere sawise kilometer 3 dianggo diwujudake ing Seyitgazi. Ing taun iki, kita bakal nggawe jalan beton dalan iki. "

Miturut aspal kasebut, luwih tahan lama, ekonomi lan awet lan mbutuhake pangopènan kurang nalika dienggo amarga nggunakake pejabat jalan beton nyatakake yen Metropolitan Municipality sadurunge mbangun dalan beton kanggo nyedhiyani bagian ing ngisor pipa kanggo njamin dalan kerja wis rampung. Tim Direktorat Jurusan Konstruksi lan Perbaikan Konstruksi Jalan "Tujuan kami yaiku kanggo ngembangake dalan beton unggul lan teknis ing saindenging propinsi, utamane dalan arteri utama pedesaan. Ing wektu sing bakal teka, kita bakal aplikasi aplikasi dalan konkrit ing titik-titik sing beda banget. Görüş

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar