Çetin Emeç Overpass Renewed

sumilir emec
sumilir emec

Saliyane kendaraan ing lalu lintas, Kocaeli Metropolitan Municipality, sing ngidini para pedagang maju maju kanthi nyaman, terus nggawa dalan-dalan anyar pedestrian menyang kutha. The Çetin Emeç Overpass, sing ana ing kawasan Yenidoğan ing Izmit, bakal kabongkar amarga wis lawas lan ora klebu kabutuhan, lan layang modern bakal dibangun tinimbang konstruksi baja. Perusahaan 4 nyerahake tender kanggo overpass anyar.

PABRIK PEDESTRIAN DUBUNGAN DOUBLE
Jembatan Çetin Emeç Overpass sing anyar sing dibangun bakal duwe panjang meter 39 lan lebar meter meter 3. Secara total, 2 ton baja bakal diprodhuksi ing jembatan sing bakal ana elevator 78. Lintasan modern karo pagar baja bakal duwe rong sikil lan tumpukan 6 bakal dipasang ing dasar sikil.

4 COMPANY OFFERED
D - 100 Tender kanggo Çetin Emeç Overpass, sing bakal nyedhiyakake kualitas sing luwih apik lan layanan sing luwih aman kanggo para pejalan kaki ing dalan gedhe, dianakake ing balai tender Metropolitan Municipality. Perusahaan 4 ngirimake tender. Atlasbk Construction ngasilake tawaran paling cedhak karo 1 yuta 918 ewu TL, nalika Veysel Dağ - Özdağ Engineering menehi tawaran paling dhuwur kanthi 2 yuta 288 ewu TL.

firma

tawaran

Atlasbk Construction

1 juta 918 ewu 911 TL

Arsitek Emay.

2 juta 138 ewu 127 TL

Akova Youth

2 juta 279 ewu 507 TL

Veysel Dağ - Özdağ Engineering

2 juta 288 ewu 802 TL

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar