Apa Catenary Worker? Gaji, Kesempatan Kerja lan Kode Pagawean

Apa profesi catenary labor, gaji, kesempatan kerja lan kode profesi
Apa profesi catenary labor, gaji, kesempatan kerja lan kode profesi

Sampeyan bisa nemokake informasi babagan gaji, definisi, apa pakaryan, cara kerja, apa kode kerja lan kesempatan kerja.

Informasi Profesi

Kode pagawean: 8312.09

Jeneng Pekerjaan: Catenary Worker

Informasi Grup

M. Main Group: Plant and Machine Operators and Installers

M. Sub Group Utama: Drives and Mobile Plant Operators

M. Group: Pemrakarsa Lokomotif lan Karyawan Related

M. Group Unit: Brake Railway, Signaling And Switch Operators

Tingkat Latihan Minimal sing Dikarepake: pendhidhikan dhasar

Rincian profesi

Apa Deskripsi Proyek?

Iku wong sing menehi perawatan, ndandani lan ngoperasikake sistem elektrifikasi ing rute kereta api.

Tugas lan Proses Langkah-langkah: Catenary Worker, sesuai karo prinsip kerja umum perusahaan, nggunakake piranti, peralatan lan peralatan sacara efektif, miturut peraturan kesehatan, safety lan lingkungan, lan syarat efisiensi lan kualitas profesi:

- Kanggo mbusak faults sing ditemtokake ing rute jalur kereta api dening pengawasan catenary,
-Untuk nyiapake bahan sing perlu miturut jinis kacepetan sing dilapurake dening pusat kontrol,
- Kanggo nyelehake bahan sing disiapake ing mobil tim lan menyang panggonan gagal ngatasi kegagalan,
- Kanggo nggawe cek garis,
- Ngilangi kerusakan saka kabel catenary sing rusak sadawane dalan,
- Ngresiki pole sing ora kecelakaan saka kutub listrik ing rute kereta api,
- Nindakake maneuvers listrik ing kabeh jinis kerusakan lan pangopènan,
- Ngintervensi langsung ing kasus malfunctions. lan ing. nindakake tugas lan operasi.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar