Aturan Game sing Ngubah ing Sektor Otomotif

Aturan owahan game ing sektor otomotif
Aturan owahan game ing sektor otomotif

Model 'Teknologi Rental', sing bisa ngganti DNA saka sektor mesin kanggo produksi sing efisien lan cepet, uga bakal ngganti aturan game ing sektor otomotif. Wigati banget menawa sektor iki bakal kanthi cepet ganti kanthi transisi pasar mobil saka bahan bakar fosil menyang kendaraan listrik, hibrida lan otonom. TEZMAKSAN wis diwiwiti kanggo ngaplikasi model rental alat mesin kanggo nggawe investasi industri pemasok mobil luwih trep.

Nggarap dunya sing tetep ing taun-taun pungkasan, sektor mobil wis fokus ing produksi kendaraan listrik, hibrida lan otonom. Ing jalur iki ing mobil Sato, uga kabeh ndonya ketemu akeh kapentingan ing Turki. Mobil hibrida diprediksi dadi salah siji saka papat pemain paling dhuwur ing pasar mobil ing limang taun sabanjure.

Produsèn alat mesin anjog Turki Tezmaksan, mangsa-bukti investasi minangka account kanggo rong taun padha bisa aplikasi liyane efisiensin "model rental" ngembangaken orane katrangan saka sektor automotive, kang ditambahake. Tezmaksan mulai kanggo "nyewa peralatan mesin lan sistem robot sing dibutuhake kanggo ngasilake kendaraan, peralatan lan suku cadang kanggo digunakake ing industri otomotif lan ngarepake aplikasi sing bisa ngganti DNA saka sektor mesin bakal ngganti aturan game ing sektor otomotif.

Makine Kita mikir bakal nguntungake banget kanggo nyewa mesin kanggo manufaktur "

General Manager Tezmaksan Hakan Aydoğdu ngandhani yen 2030 minangka ambang sing wigati kanggo masa depan sektor otomotif lan bakal nemokake kendaraan fosil, listrik, hibrida lan otonom ing lalu lintas ing mangsa ngarep. Nemtokake yen penyusutan ing sektor otomotif tekan 50 persen, Aydoğdu ngandika, tik Kita nggedhekake ruang lingkup 'model rental' kanggo ndhukung manufaktur mobil ing saben aspek. Minangka teknologi ing sektor otomotif bakal owah saka wektu lan dadi kendaraan otonomi, bakal luwih migunani kanggo perusahaan-perusahaan sing makarya ing industri otomotif kanggo nyewa teknologi tinimbang tuku alat mesin. Kajaba iku, minangka pangopènan mesin sing cocog ditindakake kanthi kita sacara rutin, rugi produksi amarga downtimes mesin wis nyedhak nol. Nyimpen kabeh tagihan rental minangka expenses uga nyuda beban pajak saka perusahaan relatif kanthi financial. "

Aydoğdu: Model sing luwih nguntungake

Ngandika sing menehi rekomendasi supaya mundhut utawa nyewa miturut struktur perusahaan, Aydoğdu ngandika, ız. Kita nganakake penilaian miturut apa kita bisa nyedhiyakake telung keuntungan kasebut ing perusahaan leasing utawa apa sing perlu kanggo perusahaan kasebut. Iku perlu kanggo netepake yen iku duwe bathi kanggo bisnis saka perspektif sing godhongé amba. Contone, tuku 4 kanggo proyek taun suwene? sewa? Yen sampeyan takon, jawaban kita mesthi bakal disewakake. Produsen ing Turki saiki duwe saingan karo prodhusèn manca. Ora ketompo carane ngurangi biaya tenaga kerja, tambah angel kanggo tandingan karo teknologi anyar. Ing pangertèn iki, ing babagan nganyari maneh teknologi ing wektu tartamtu, rental iku model sing luwih cocok

Salajengipun, General Manager Tezmaksan Hakan Aydoğdu, ingkang ngendika bilih piyambakipun pikantuk resiko kaliyan model sewa ing bangku produksi, ngendika, "2. Senadyan pasar tangan ora minangka pasar mapan kaya ing sektor otomotif, kita nyoba ndhukung investor kanthi nempatake tangan kita ing watu kasebut. Nanging ing watesan, 25 nduwe tingkat sewa luwih murah tinimbang siji persen dibanding pembayaran sing digawe dening investasi ing leasing finansial.

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar