Pariwisata Caravan Diwiwiti di Ordu

Pariwisata karavan diwiwiti ing bala tentara
Pariwisata karavan diwiwiti ing bala tentara

Meningkatna bar pariwisata saben dina, Ordu Metropolitan Municipal terus aktif ing ayunan. Kotamadya Metropolitan, sing anyar-anyaré wis nyumbang kontribusi pariwisata Ordu kanthi Festival Provinsi, saiki ngupaya ngunggahake pawulangan luwih lanjut karo pariwisata karavan.

Tujuan pariwisata sing diwiwiti dening Ordu Metropolitan Municipality wiwit woh. Ordu, sing bubar nampani penggemar saka maneka negara, saiki dadi peminat kafilah. panggonan sajarah lan touristic Turki browsing "Passion punika Association kafilah" anggota teka babagan 65 Campers Tentara.

"Army PALING ayu CITY TURKEY'S"
Kira-kira karavan 65 teka ing Ordu kanthi dhukungan saka Ordu Metropolitan Municipality bakal tetep ing Ordu kanggo dina 3. Ing ngisor iki sing Ordu minangka kutha sing paling ayu ing antarane panggonan sing padha dikunjungi, Hayriye Yıldız, Presiden Asosiasi Caravan Caravan, ngandika: Nilai kutha sing ayu iki kudu dikenal. "

Bintang, terus ucapana. "Turkey bakal tetep ing Angkatan Darat 3 dina trailerite karo kanca kita saka beda nilai. Aku bakal nyoba kanggo nikmati kutha sing enak iki sanadyan sanadyan sanadyan. Masalah paling gedhe iki yaiku kekurangan wilayah sing diprayogakake kanggo kita ing panggonan-panggonan sing kita tindakake. Nanging, iki ora kaya kasus ing Angkatan Darat. Walikota Ordu Metropolitan Municipality Mehmet Hilmi Güler lan timé sambat banget. Dhukungan kanggo kita ing taun-taun ing ngisor iki bakal cukup kanggo kita teka kene karo para peminat karajan liyane

"KAMI MENGEMBANGKAN WISATA LAYANAN IN ARMY"
Nyatakake yen dheweke tetep kerja siang lan wengi karo tim supaya bisa nambah pariwisata ing Ordu, Walikota Güler ngendika, pariwisata Kegiatan pariwisata tambah akeh saben dina ing Wilayah Laut Hitam. Kita mikir minangka rinci sing paling apik kanggo Angkatan Darat kanggo njupuk bagéyan ing kegiatan iki. Kutha kita minangka salah sawijining provinsi paling tuwa ing babagan wisata musim dingin, pariwisata alam lan pariwisata eko. Kita pengin ngowahi iki dadi kesempatan. Ing babagan iki, kita wis nerapake lan terus ngetrapake pirang-pirang proyek. Wisata pariwisata ana ing antarane. Aku percaya yen tamu-tamu sing diwenehake ing kene saiki bakal teka ing Ordu maneh ing taun-taun iki lan bakal ora tinggal dina 3, mungkin dina 10, mungkin dina 15. Kita nyiapake lingkungan lan kondisi sing cocok kanggo wong-wong mau minangka Ordu Metropolitan Municipality ".

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar