Jadwal Price Alanya Teleferik

jadwal jadwal kabel mobil alanya
jadwal jadwal kabel mobil alanya

Nalika munculé harga ropeway kaping telu wis diatur dening Dewan Perwakilan Kota Alanya wiwit Februari, iku gawe kaget, lan yen kontrak lawas durung diganti, rega ropeway mesthi ana ing antarane 14,4-21,6 TL. Saliyane, jurist Stroller "Kita bakal nuntut yen perlu," ujare

yenialany kanggoMiturut kabar saka Ceren Sahin; Alanya Teleferik bali menyang tangle tarif lan diskusi nalika njaga keheningan Kotamadya Alanya, Dewan Perwakilan Daerah Alanya, tarif pranata kanggo ngasilake keputusan dewan wis ngumumake Alanya Anyar.

Bab iki sinau manawa miturut keputusan iki, sing diwenehake kanthi ora resmi lan ditampa kanthi bebarengan ing rapat dewan Alanya Municipality nalika Februari, wewenang kanggo nemtokake tarif mobil kasebut diwenehake marang Dewan Alanya kanthi kondisi sing cocog. Ing tembung liya, sah kasebut bisa kanggo nemtokake lan nampilake tarif mobil kabel dening Dewan Perwakilan Daerah Alanya lan kanggo ngapikake rega kasebut kanthi panrima perusahaan ing wulan Februari.

2019 sadurunge lan sawise FEBRUARY
Dadi, apa klausa sing diowahi saka kontrak kasebut? Wakil Walikota Alanya Municipal Hasan Sipahioğlu 2012 taun dewan ing dewan Juni, penandatanganan kontrak mobil kabel bakal ditandatangani lan artikel 6'nci sing ana hubungane karo pricing 'kenaikan harga taunan miturut kenaikan harga tiket bus umum'. 2019 nganti Februari kontrak iki diimplementasikake dening mobil kabel ing kontrak kasebut, kanthi keputusan dewan konsultasi 'Alen Municipal Council kanggo nemtokake' formulir.

TICKET PRICES LINGKUNGAN Dadi AGREEMENT
Miturut Artikel 2019, sing diowahi dening persetujuan sadurunge Februari 6, harga ropeway bisa ing paling 6 kaping saka rego karcis saiki, nganti persentase 6 ing prices tiket sawise prinsip ketat 20 diterapake miturut artikel kontrak (+, -) wewenang iki diwenehake kanthi persetujuan kotamadya.

Saiki regane bus saiki ing Alanya yaiku 3 TL. Dadi, apa sing dadi dhuwit paling dhuwur lan paling dhuwur ing lift sadurunge klausa kontrak diganti?

Paling cilik
- 3 TL (Tarif bus saiki) x6 = 18 TL, kurang saka 20 persen (-3,6 TL) = 14,4 TL
Paling dhuwur
- 3 TL (Tarif bus saiki) x6 = 18 TL, persentasi ndhuwur 20 (+ 3,6 TL) = 21,6 TL

SAIKI 28 TL
Rega saiki ditemtokake dening dewan kota Alanya Teleferik yaiku 28 TL. Miturut artikel sadurunge amandemen kontrak, rega mobil kabel, sing paling murah yaiku 14,4 TL lan 21,6 TL paling gedhé, dianyari minangka 28 TL sawisé owah-owahan artikel kasebut.

TARIF TARIF 'ALANYALI'ya 10 TL' NO
Ing sisih liyane, Ketua Distrik MHP Mustafa Türkdoğan ngumumake kabar kasebut lan nyatakake yen panitia dijupuk '10 kanggo Alanya saka keputusan TL' ora ana ing rega rega dina Alanya Cable Car lan ing situs web kasebut. Yen Turki kadohan kakehan ing macem-macem papan sing nggawe prabédan yen dibandhingake karo tariffs exorbitant Alanya line mobil kabel paling dawa ing cableway kang apa kahanan pungkasan isih ora digawe statement resmi lan misteri.

ALANYASPOR'A PROMISE
Alanya Teleferik mbukak kanggo ndhukung Alanyaaspor'a Alanya Municipality dening rega tiket saka tiket bakal diwenehi menyang klub dijanjekake 1 TL. Nanging, janji iki ora dipenuhi. Ing penjelasan babagan harga mobil kabel bali, dheweke kacarita yen 1 TL saka harga tiket dikirim menyang Alanyaspor, lan minangka hasil penyelidikan Alanyaspor ora nampa apa-apa. 1,5 taun kepungkur, nanging pungkasan Januari ing masalah masalah durung ditindakake maneh ing agenda ngandika. Wiwit Januari, Alanya Municipality wis diwenehi kabar yen 1 TL saka harga tiket bakal diwenehake menyang Alanyaspor dening mobil kabel nalika Januari, nanging maneh, penawaran sumbangan wis digawe ing dina anyar, nanging durung ditampa amarga sumbangan kasebut wis digawe dening Alanyaspor. Saliyane kuwi, 1 TL njanjikake lembaga liyane lan dipimpin dening Wakil Alemann Alemann Adem Murat Yücel'ın Alanya Promosi Pariwisata (ALTAV) miturut data sing diumumake dening ALTAV 150 ewu kilogram ana.

'PRICE 28 TL MUNGKIN?
Presiden Direktur Wartawan Global (KGK), Dim Medya A.Ş. Ketua Dewan, wartawan veteran Mehmet Ali Dim, berbagi rekening sosial media yang dibuat oleh keputusan dewan dan keputusan yang diambil oleh dewan konsultasi 28 TL. , Miturut kontrak ing Alanya Teleferik; regane bus umum 3 TL x 6 multiples = 18 TL kurang saka 20 persen (-3,6 TL) = 14,4 TL utawa ndhuwur 20 persen (+ 3,6 TL) = 21,6 TL kudu alasan kenapa Déwan Municipal nemtokake rega tiket minangka 28 TL? .

'PEMERINTAH LOKAL MUST NOT GO FOR PROFIT'
Asosiasi Hak Asasi Konsumen (THD) Presiden Cemal Alanya Cemal Şencan, amarga harga selangit layanan sing ora bisa nguntungake publik ora bisa dadi aktivitas pemerintah lokal "21 bahkan banyak pon. Minimal 15 kilogram. Malah bocah-bocah ing umur 6 kudu duwe lira 2,5. Masyarakat paling cendhak kudu dianggep. Pamrentahan lokal ngirim ora nguntung kanggo layanan kasebut. Rega kanggo nutupi biaya kudu ditemtokake. Prices kudu direncanakake miturut klompok sing paling murah. Iki ora minangka kegiatan pemerintah lokal manawa masyarakat ora bisa entuk manfaat saka layanan lan mung bisa nganggo dhuwit. Iki ora dadi kotamadya sosial. Kotamadya sosial alamat kabeh masyarakat. Utamane, praktek ngedhunake ropeway menyang rega murah ora beda karo liyane ing donya. Aku mikir, aku ora bisa ngarani. Perkara kasebut ora bisa kelakon, ora bisa ".

'Yen dibutuhake, kita bakal nglamar LEGAL WAY'
Pengacara Müge Gezginci nyatakake yen keputusan iku ora sah ing pernyataan dheweke yen dheweke ngetokake masalah kasebut saka sudut pandang hukum. Olarak Minangka pengacara, aku kudu ngandhakake yen deklarasi bakal bab kabeh masyarakat kudu ditulis. Tembung mabur, tulisan tetep. Minangka katulis dening dewan-dewan CHP ing Februari, mungkin kanggo nemtokake tarif ropeway dening Dewan Perwakilan Kota Alanya kanthi persetujuan tertulis saka perusahaan. Kontrak minangka pernyataan kepengin antara loro utawa luwih wong, sing istilahé didhukung déning hukum. Uga ana uga babagan Konstitusi 90. artikel, pranata persaingan ing Kode Komersial Turki, aturan persamaan, kondisi pasar bebas. Iku ndadékaké diskriminasi lan disenengi déning warga. Republik Turki kutha, kabupaten, kutha-kutha lan désa-désa ing hukum wis Applied merata. Kasunyatan bilih kutha-kutha beda-beda ora ateges angger-angger kasebut bakal diterapake kanthi beda. Akibaté, kita ora dikuasai sistem negara, kita kudu bisa mangerteni pangerten negara kesatuan. Temtuné, kita kepéngin carane nerangaké iki marang wisatawan lokal lan manca sing pengin teka ing Alanya. Yen keputusane sing ora sah iki diajukake marang pengadilan, mesthine bisa dibatalake. Kanthi mangkono, panguwasa Dewan Perwakilan Daerah Alanya, sing dadi dhasar keputusan iki, bakal dibusak saka wewenang penentuan harga. Wigati banget menawa masalah iki bakal diajukake menyang peradilan amarga saben warga duwe hak kanggo ngadakake perkara iki marang keputusan Majelis. Kita nyatakake yen perlu, kita bakal nulungi obat-obatan lan tindak-tindak nampik keputusan iki sing ngeculake Alanya ing pariwara internasional. Sawise proses iki, warga bakal ngadhepi harga sing dhuwur, amarga wewenang kanggo nemtokake tarif rega bakal dadi perusahaan operasional tunggal. Proses iki ditindakake dening Majelis Perdesaan nanging tanpa alis nalika nggawe alis ".

Panelusuran News Railway

Dadi pisanan komentar

komentar