Test Drive ing Darussalam Morogoro Railway

darusselam morogoro railway test drive
darusselam morogoro railway test drive

Ing DSM (Darussalam Morogoro) proyèk SGR ing Republik Rakyat Tanzania, tes uji pisanan dianakaké ing 06.07.2019 kanthi partisipasi Menteri Transportasi Tanzanian Isack A. Kamwelwe, Direktur Umum TRC Masanja Kadogosa lan Pengurus Proyek Korail DSM Jong Hoon Cho. Delegasi disambut dening Erdem Arıoğlu, Wakil Ketua Yapı Merkezi, Abdullah Kılıç, Pengurus Proyek DSM, lan tim proyek ing Stasiun Soga Proyek DSM.

Erdem Arıoğlu, Masanja Kadogosa lan Isack A. Kamwelwe nggawé ucapan sadurunge uji coba. Erdem Arıoğlu, ing pidato, nyebutake pentinge garis kanggo Tanzania lan nyatakake garis kasebut minangka garis sing paling cepet dibangun ing Afrika Wétan. Nyathet yen saiki minangka salah sawijining dina sajarah kanggo proyek kasebut, Arıoğlu ngandhani yèn dhèwèké tindak kanthi langkah menyang mburi proyek kasebut.

Sawise pidato, Erdem Arıoğlu menehi informasi babagan proyèk kanggo delegasi ing ngarep papan informasi sing diselehake ing lawang stasiun. Sesampunipun, delegasi ingkang ngunjungi proyek DSM Stasiun Soga pikantuk tiket kereta api ingkang dipunsusun kanthi nyiapaken test drive lan mlebet ing kereta.

Sepur lelungan saka Stasiun Soga (Km: 50) nganti Km: 69 + 450 kanthi kereta api, delegasi bali menyang Stasiun Soga kanthi kereta sawise Km 20 + 69.

Menteri Transportasi Isack A. Kamwelwe ngumumake para anggota pers sasampunipun perjalanan lan upacara rampung nalika foto souvenir dijupuk.

Pertunjukan slide iki mbutuhake JavaScript.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.