Stasiun Metro Ankara

Stasiun Metro Ankara

Stasiun Metro Ankara

Ankara Metro Lines Maps: Konstruksi Kızılay-Batıkent Metro Line, sing dipilih minangka tahap pertama jaringan Rail Systems ing Rencana Master Transportasi Ankara Urban (2015), wis diwiwiti ing 29.03.1993.

Mulai saka Kızılay, dawane total baris sing dilayani ing rute Ulus - Yenimahalle - Demetevler - Ostim - Batıkent yaiku 14,661 meter. 12 range Sistem kanthi stasiun 108 lan kendaraan 18 (seri kanthi unit 6 28) dipunsèlèhaken ing 1997.

Crescent-Çayyolu milai bangunanipun ing Metro Line 27.09.2002 Building lan bangunanipun ing telung tahap, kasusun saka 16.590 11 line meter lan stasiun. Langkah pisanan saka rute iki Söğütözü (Asti) -Ümitköy kaping kalih Söğütözü-Necatibey Langkah katelu ing Crescent-Çayyolu wis dirancang minangka konstruksi lengkap dianggo saka 2.

Bangunan lan konstruksi diayahi dening Institut kita nganti tanggal 2011 April lan karya-karya sing isih ditransfer menyang Kementerian Transportasi kanthi protokol 25.04.2011. Kanggo rampung baris iki, kontrak kasebut ditandatangani dening Kementerian sing relevan ing 13.12.2011 lan kontrak kasebut diwiwiti ing 09.02.2012. Wektu Metro Line iki rampung ing dina 730 lan bakal ditransfer menyang organisasi kita sakwise rampung.

Karya bangunan lan konstruksi garis 15.360 lan stasiun 11 antara Batıkent-Sincan / Törekent wis diwiwiti ing 19.02.2001. Baris iki minangka terusan saka Kızılay-Batıkent Metro.
Gedung Metro Batiktent-Sincan Bangunan lan konstruksi ditindakake dening Kota Metropolitan Ankara nganti April 2011 lan ditransfer menyang Kementerian Perhubungan kanthi protokol sing ditandatangani ing 25.04.2011 kanggo ngrampungake karya-karya sing isih ana.

Dadi pisanan komentar

komentar