Pusat Konstruksi Diwiwiti Dienggo ing Proyek Kereta Api Morogoro Makutupora

proyek kereta api morogoro makutupora kanggo nindakake upacara trowongan
proyek kereta api morogoro makutupora kanggo nindakake upacara trowongan

Penggalian trowongan Tanzania, Morogoro - Proyek Kereta Api Makutupora dimulai ing 22 2019 Juli karo upacara sing dianakaké ing lawang trowongan paling dawa T2 (L = 1.031m).

Upacara kasebut dirawuhi dening Wakil Menteri Tenaga Kerja, Transportasi lan Komunikasi Hon. Eng. Atashasta Justus Nditiye, Gubernur Morogoro Stephen Kebwe, Gubernur Kilosa Adam Mboyi, Anggota Dewan TRC John Kondoro, General Manager TRC Masanja K. Kadogosa, Pengurus Proyek Korail Jong Hoon Cho, Manajer Proyek TRC Faustin Kataraia, Wakil Ketua Dewan Konstruksi Erdem Arıoğlu, Pengurus Proyek Hüsnü Uysal lan Country Manager Fuat Kemal Uzun mlebu rapat.

Ngomong ing terowongan kasebut, Wakil Menteri Tenaga Kerja, Transportasi lan Komunikasi Tanzania Tanzania Nditiye mènèhi kebahagiaan kanggo nggabungake upacara trowongan kasebut lan nyatakake yen Project SGR minangka proyek infrastruktur paling gedhe ing negara kasebut. Dheweke uga nyatakake yen jalur sepur iki penting banget kanggo Tanzania lan negara-negara ing wilayah kasebut.

Proyek kasebut kalebu terowongan 2.620 kanthi total 4m. Dawane T1 424 m, T2 1.031 m, T3 318 m lan T4 847, saben. Prodhuksi penggalian trowongan T2 dijangka bakal rampung ing pungkasan 2019.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.