Amtrak Ngumumake Rute Anyar!

amtrak ngumumake rute anyar
amtrak ngumumake rute anyar

23 ngumumake manawa bakal miwiti layanan sepur kecepatan kanthi mandeg sing dhuwur saka New York Penn Station lan Washington DC Union Station ing wulan September. Garis kasebut bakal aktif mung sajrone minggu.

AMTRAK Ngumumake Rute Anyar!

Wektu budal saka sepur sing mangkat saka New York ditemtokake minangka 06.35 lan sepur sing lunga saka Washington DC ditemtokake minangka 16.30. Amtrak nyatakake yen bakal nganakake penilaian situasi ing mangsa ngarep lan jumlah perjalanan bakal tambah yen perlu. Sampeyan ngerti manawa perjalanan iki, sing bakal ditindakake tanpa ngaso, bakal ditindakake udakara jam 2 lan jam 35. Tiket kanggo layanan anyar iki wis kasedhiya.

Sepur tiket AGENSI ODAMIGO ing bisa nemokake Cara & kamar ONLY IN TURKEY!

Amtrak lan akeh perusahaan sepur manca saka rego karcis sampeyan bisa nemokake mung karo Odamigo Ways & Rooms in Turkey. Layanan sepur, sing saiki dadi luwih populer dening para penumpang ing jaman saiki, terus njaga rasa kepenak ing tingkat paling dhuwur, nyuda wektu rawuh lan nyuda gangguan saka wong sawise lelungan amarga menehi akses langsung menyang pusat kutha lan stasiun sing cedhak karo metro metro umume. (ing Turizmgünlüg)

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.