Ankara Istanbul Dhuwur Line rute rute

ankara istanbul yht guzergahi 1
ankara istanbul yht guzergahi 1

Peta rute sepur kacepetan dhuwur Ankara Istanbul: 9 mandheg ing jalur Sepur Kacepetan Cepat Ankara Istanbul wis ditemtokake minangka Polatli, Eskisehir, Bozuyuk, Bilecik, Pamukova, Sapanca, Izmit, Gebze lan Pendik. Garis sepur kecepatan kanthi laju Ankara-Istanbul bakal diintegrasi menyang Marmaray kanthi garis pinggiran kutha ing Pendik. Transportasi terus bakal diwenehake saka Eropa menyang Asia. Stasiun Sepur Kacepetan Cepat Ankara Istanbul lan informasi liyane sing sampeyan bisa nemokake ing warta iki, kita bakal menehi macem-macem informasi babagan Sepur Sepur Cepet Istanbul Ankara sing digunakake banget.

Informasi Teknik Teknik Luncur Sepur Tinggi Ankara Istanbul

Proyek Sepur Kacepetan Cepat Ankara Istanbul, ora ana garis sing ana 533 km dawa, 250 kalebu konstruksi rel sepur kanthi kacepetan dhuwur dobel anyar, kabeh listrik lan menehi tandha, cocog kanggo km / jam.

Rampung proyek kasebut telung jam saka Ankara menyang Istanbul. Tujuane kanggo nambah bagean rel ing transportasi penumpang ing rute iki saka 10 menyang 78. Jalur Kacepetan Tinggi Ankara Istanbul bakal diintegrasi karo Marmaray kanggo nyedhiyakake transportasi sing ora pedhot saka Eropa menyang Asia. Kanthi proyek iki, sing nyambung loro kutha paling gedhe ing negara kita, ijol-ijolan sosial, ekonomi lan budaya antarane kutha bakal saya tambah lan negara kita, yaiku ing proses keanggotaan menyang Uni Eropa, bakal siap karo infrastruktur transportasi.

Stasiun Sepur Cepet Ankara Istanbul

Stasiun Sepur Kacepetan Cepat Ankara Istanbul kaya ing ngisor iki:

  • Ankara
  • eryaman
  • Polatli
  • Eskisehir
  • bozüyük
  • Bilecik
  • Arifiye
  • Izmit
  • Gebze
  • Pendik
  • Trucker
  • Sogutlucesme
  • Bakirkoy
  • Halkalı

Informasi Proyek Proyek Ankara İstanbul YHT

Proyèk 8 kasusun saka bagéan sing kapisah;

  1. Ankara Sincan: 24 Km
  2. Stasiun Sepur Kacepetan Tinggi Ankara
  3. Sincan Esenkent: 15 Km
  4. Esenkent Eskisehir: 206 Km
  5. Eskisehir Railroad: 2.679 m
  6. Eskisehir Inonu: 30 Km
  7. Inonu Grand Vizier: 54 Km

Eskisehir Sepur Kacepetan Tinggi Ankara Istanbul - Rute Sakarya

  • Vezirhan Kosekoy: 104 Km
  • Kosekoy Gebze Hotel: 56 Km
  • Gebze Haydarpasa: 44 Km

Proyek Sepur Kacepetan Tinggi Ankara Istanbul bakal rampung ing rong tahap. Tahap pertama proyek kasebut, Line Speed ​​Speed ​​Ankara Eskişehir, dilebokake ing 2009. Pambangunan garis Eskişehir Istanbul, tahap kapindho proyek kasebut, terus. Tahap Yayasan Köseköy Gebze dipasang ing 28.03.2012.

Sincan Esenkent lan Esenkent-Eskişehir ditunjuk.

Ankara YHT Watches

Ankara
(K)

eryaman Polatli Eskisehir bozüyük Bilecik Arifiye Izmit Gebze Pendik Trucker S.çeş Up Bakirkoy Halkalı
(V)
06.00 06.18 06.41 07.31 07.47 08.09 08.51 09.13 09.44 10.02 10.18 10.30 10.58 11.12
08.10 08.28 09.40 11.17 12.05 12.21 12.28
10.10 10.28 10.51 11.41 11.57 12.19 13.01 13.23 13.54 14.12 14.28 14.35
12.05 12.23 13.33 15.09 15.57 16.13 16.20
13.50 14.08 14.31 15.21 15.37 15.59 16.41 17.03 17.34 17.52 18.08 18.15
16.25 16.43 17.56 19.33 20.21 20.37 20.49 21.17 21.31
17.40 17.58 18.21 19.11 19.27 19.49 20.31 20.53 21.24 21.42 21.58 22.05
19.10 19.28 20.38 21.53 22.15 22.46 23.04 23.20 23.27

Istanbul Ankara YHT Watches

Halkalı
(K)
Bakirkoy S.çeş Up Trucker Pendik Gebze Izmit Arifiye Bilecik bozüyük Eskisehir Polatli eryaman Ankara
(V)
06.15 06.30 07.02 07.11 07.28 07.45 08.17 08.37 09.18 09.42 10.02 10.50 11.15 11.31
08.50 08.59 09.16 09.33 10.05 11.44 12.54 13.10
10.40 10.49 11.11 11.28 12.00 12.20 13.01 13.25 13.45 14.33 14.58 15.14
11.50 12.05 12.37 12.46 13.03 13.20 13.52 15.31 16.41 16.57
13.40 13.49 14.11 14.28 15.00 15.20 16.01 16.25 16.45 17.33 17.58 18.14
15.40 15.48 16.11 16.28 17.00 18.00 18.42 19.52 20.08
17.40 17.49 18.12 18.29 19.01 19.21 20.02 20.26 20.46 21.34 21.59 22.15
19.15 19.24 19.41 19.58 20.30 20.50 22.10 23.20 23.36

Ankara Eskisehir YHT Watches

Departure Ankara eryaman Polatli Eskisehir Arrival

wektu

06.20 06.38 07.02 07.47 1.27
10.55 11.13 11.37 12.22 1.27
15.45 16.03 16.27 17.12 1.27
18.20 18.38 19.02 19.47 1.27
20.55 21.13 21.37 22.22 1.27

Turkey High Speed ​​Rail Map

Kepiye menyang Pendik Yüksek Hızlı Tren Garına nganggo Bus Umum?

  • 222 PENDİK - KADIKÖY
  • 16 PENDİK - KADIKÖY
  • 16A PENDİK - ÜSKÜDAR
  • 16D PENDİK - KADIKÖY
  • 17 PENDİK - KADIKÖY
  • 251 PENDİK - KEDAI
  • 133T TUZLA - BOSTANCI
  • KM-20 PENDİK YHT - KARTAL METRO
  • 17B GEBZE KARTAL METRO

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Ozen
Saben taun, dhuwur-kacepetan sektor alur, pimpinan Eropah ing akeh Turki. Investasi ing truk, sing njupuk kacepetan saka sepur kacepetan dhuwur, terus nambah. Kajaba iku, kanthi investasi digawe kanggo transportasi ing kutha, lintang-lintang saka perusahaan akeh sing nggawe produksi domestik. Iku bangga sing dhuwur truk Turki tren nasional tren "produksi wis diwiwiti ing saliyane perusahaan ngasilake tram domestik, lampu lan kendaraan subway. Kita seneng banget ana ing meja bangga iki.

1 Komentar

komentar