Marmaray Expedition Times lan Peta Marmaray

Peta Marmaray
peta marmar lan jadwal marmar

Marmaray durations Flight: karya kanggo construction saka project Marmaray, kang bakal nyambung alur ing loro-lorone saka Bosporus ing terus. Ril sepur, maringaken ing Selat Istanbul bakal disambungake dening sambungan trowongan sepur. We are karo sampeyan karo warta rinci babagan kampanye lan daya Marmaray Marmaray. Ing bagean Tiket Tandha Marmaray, sampeyan bisa nemokake rega tiket saiki.

Baris iki bakal dadi lemah ing Kazlıçeşme; stasiun bawah tanah anyar, Yenikapı lan Sirkeci, bakal ngliwati Bosphorus, lan bakal disambungake menyang stasiun bawah tanah sing anyar, Üsküdar, lan bakal muncul ing Söğütlüçeşme.

Proyèk Marmaray diprakirakake kanggo mangaruhi lalu lintas jembatan Bosphorus sibuk Istanbul. Wong bakal luwih seneng ngliwati Bosphorus kanthi kendaraan dhewe.

Pitakonan paling gedhe ing pikirane penumpang sing pengin nyabrang Bosphorus karo Marmaray ing wektu apa baris Marmaray bisa digarap?

Jawaban kanggo pitakonan iki diajab bisa diumumake sakcepete sadurunge proyek Marmaray. Proyek Marmaray 29 wis dibukak ing Oktober 2013. Yen sampeyan menehi panjelasan babagan penerbangan penerbangan Marmaray, jam kerja, lan jam gerakan, kita bakal menehi sampeyan jam penerbangan Marmaray ing situs web kami:

  • Marmaray karo Gebze lan Halkalı bakal saka menit 105.
  • Ana menit 37 antarane Marmaray lan Bostanci lan Bakirkoy.
  • Antarane Marmaray lan Söğütlüçeşme lan Yenikapı bakal dadi menit 12.
  • Antarane Marmaray lan Üsküdar lan Sirkeci bakal dadi menit 4.

Marmaray bakal dipigunakaké ing arah sing padha saka Gebze tekan Fountain Söğütlü. Ril sepur sing anyar lan bakal mandheg lan banyu panci Willow karo wong-wong sing nggunakake Marmaray Sogutlucesme saka Uskudar, banjur saka sisih Eropah bakal pass.

Halkalı - Stasiun Marmaray Gebze

Iki nduweni rute metro paling dawa ing Istanbul Halkalı - Ana total 42 mandheg ing garis metro Gebze. Saka mandeg kasebut, 14 ana ing sisih Eropa, dene sisa 28 isih ana ing sisih Anatolian. Stasiun Marmaray kaya ing ngisor iki:

  1. Halkalı
  2. mustafakemal
  3. Kucukcekmece
  4. Florya
  5. Yesilköy
  6. Yesilyurt
  7. Atakoy
  8. Bakirkoy
  9. yenimahalle
  10. Zeytinburnu
  11. Kazlıçeşme
  12. Yenikapı
  13. Sirkeci
  14. Selat Bosphorus
  15. Uskudar
  16. İbrahimağa
  17. Sogutlucesme
  18. Feneryolu
  19. Göztepe
  20. erenköy
  21. Suadiye
  22. Trucker
  23. Küçükyalı
  24. İdealtepe
  25. Pantai Sureyya
  26. Maltepe
  27. Cevizli
  28. keturunan
  29. spike
  30. eagle
  31. dolphin
  32. Pendik
  33. banyu termal
  34. galangan kapal
  35. Güzelyali
  36. Aydıntepe
  37. İçmeler
  38. Tuzla
  39. Çayırova
  40. Fatih
  41. Osmangazi
  42. Gebze

Halkali gebze metro

Interaktif Istanbul Metro Peta

Peta Marmaray RayHaber Tube

Peta Sistem Railway Istanbul (pdf)

marmaray tuku tiket
marmaray tuku tiket

Tiket Marmaray

Biaya minimal kanggo kursus iki bakal bener saka 13.03.2019

Rega Tiket Lengkap: £ 2,60
Harga Tiket Diskon: 1,25 TL / 1,85 TL

Ragad Lengkap

Rega Tiket Lengkap: £ 5,70
Harga Tiket Diskon: 2,75 TL / 4,0 TL

Loading ...

Tanggalan Tender Railway Saiki

Cum 15

Tender Pengumuman: Layanan Staff

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Cum 15

Tender Pengumuman: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Cum 15

Tender Pengumuman: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Ozen
Saben taun, dhuwur-kacepetan sektor alur, pimpinan Eropah ing akeh Turki. Investasi ing truk, sing njupuk kacepetan saka sepur kacepetan dhuwur, terus nambah. Kajaba iku, kanthi investasi digawe kanggo transportasi ing kutha, lintang-lintang saka perusahaan akeh sing nggawe produksi domestik. Iku bangga sing dhuwur truk Turki tren nasional tren "produksi wis diwiwiti ing saliyane perusahaan ngasilake tram domestik, lampu lan kendaraan subway. Kita seneng banget ana ing meja bangga iki.

Dadi pisanan komentar

komentar