Peta Konya lan Transportasi Konya

konya rail system map 2
konya rail system map 2

Sistem Konya lan Peta transportasi Konya: Kanthi nindakake panelitian Rincian Konya System lan Peta transportasi, kita wis nggawe Sistem Konya Rail interaktif lan Peta transportasi kanggo sampeyan.

Konya Tram Line, DUdUr baris tram ing kutha Konya, Turkey. Garis trem trem Nostalgia Konya, 15 dibukak tanggal 1992 April. sistem 41,1 km rong baris lan 44 stasiun Konstruksi subway, sing direncanakake supaya bisa dipasang ing sistem trem, bakal diwiwiti.

Hat route opening Panjang (km) Nomer mandeg
1 Alaaddin - Universitas Selcuk 1999 36.7 35
2 Alaaddin - Courthouse 2015 4.4 9

Line 1: Stasiun Tram Universitas Alaaddin Selçuk

  1. Pusat Gerakan Tramway T1 Kampus I&II
  2. Stasiun Mesjid Kayalar T2
  3. T3 Bosnia lan Herzegovina Stop
  4. Stop Stop T4 Buzlukbasi Bridge
  5. Stop Stop T5 Firat Street Stop
  6. Stasiun Piri Reis T6
  7. Stopboard Starboard T7
  8. Stop Taman Jepang Jepang
  9. Stop Stop Cetakan T9
  10. Stasiun MTA T10
  11. T11 Apple Hamdi Stop
  12. Stasiun T12 MEDAŞ
  13. Pusat Gerakan Tramway Stasiun Pusat T13
  14. Stasiun Bus T14
  15. T15 Cad Erenkaya. mungkasi
  16. Stop Stop Binkonutlar T16
  17. Stasiun Sultan Mata Mata T17
  18. Stop Organisasi Pertambangan Pertama T18
  19. Stop Sekolah Menengah Teknik T19
  20. Stasiun trem T20 Sakarya
  21. Stasiun Terkenal T21 Sehitler Cami
  22. Stasiun trem T22Lighting Houses
  23. Stasiun trem T23
  24. Stop Stop Tram Lingkungan Lawas Industri T24
  25. Stasiun trem T25 Kunduracilar
  26. Stasiun Kereta Api Kule T26
  27. Stasiun trem T27 Nalçacı
  28. Stasiun trem Municipal T28
  29. Stasiun trem T29 Kültürpark
  30. Stasiun trem Zamer T30
  31. Stasiun trem T31 Alaaddin
  32. Stasiun Stasiun trem T32
  33. Stasiun trem Fakultas Hukum T33
  34. Stasiun Stasiun Kesenian Ilmu lan Ilmu T34
  35. T35 Fakultas Stasiun Tram Teknik
Garis Tram Universitas Alaaddin Selçuk
Garis Tram Universitas Alaaddin Selçuk

Hat 2: Stasiun Tram Adliye Alaaddin

  1. Stasiun trem Zafer
  2. Stasiun Kereta Api Alaaddin
  3. Stasiun Tram Pemerintah
  4. Stasiun trem Mevlana
  5. Stasiun Tram Pusat Budaya Mevlana
  6. Stasiun trem Fetih Caddesi
  7. Stop Tram Sports and Convention Center
  8. Stasiun Kereta Karsehir Caddesi
  9. Stasiun trem Adliye
Konya Courthouse Alaaddin Tram Line
Konya Courthouse Alaaddin Tram Line

Rega Tiket Tiket Konya Tram

Amarga tambah biaya amarga input pengeluaran angkutan umum, keputusan UKOME nyatakake biaya kanggo ditrapake ing kertu tangan sing digunakake ing bis lan tram lan kertu perbankan sing ora kena kontak. Patut, tarif diskon lan biaya boarding £ 1.55, papan lengkap kanthi ragad papan £ 2.10 kaya sing ditemtokake; Langganan Diskon Wulan Saben Wulan sing digunakake kanthi rata-rata boarding 100 90 TL, Langganan Lengkap Unlimited Saben wulan 135 TL Iku.

Rega sing bakal dibentuk miturut peraturan anyar ing Konya kaya ing ngisor iki:

  • Diskon Elkart: £ 1.55
  • Lengkap Elkart: £ 2.10
  • 100 Rata-rata digunakake ing pesawat Pelanggan Diskon Tanpa wates saben wulan Elkart: 90 TL
  • Saben wulan Wulan Elkart Pelanggan Lengkap: 135 TL

Minangka kaputusan ing UKOME, ing kertu perbankan sing ora ana hubungane karo bank-bank sing dijamin karo protokol sing ditandatangani ing antarane Konya Metropolitan Municipality lan Interbank Card Center (BKM), sewu tarif 2.10 TL minangka.

Peta Sistem Railway Konya

Loading ...

Tanggalan Tender Railway Saiki

Cum 15

Tender Pengumuman: Layanan Staff

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Cum 15

Tender Pengumuman: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Cum 15

Tender Pengumuman: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Ozen
Saben taun, dhuwur-kacepetan sektor alur, pimpinan Eropah ing akeh Turki. Investasi ing truk, sing njupuk kacepetan saka sepur kacepetan dhuwur, terus nambah. Kajaba iku, kanthi investasi digawe kanggo transportasi ing kutha, lintang-lintang saka perusahaan akeh sing nggawe produksi domestik. Iku bangga sing dhuwur truk Turki tren nasional tren "produksi wis diwiwiti ing saliyane perusahaan ngasilake tram domestik, lampu lan kendaraan subway. Kita seneng banget ana ing meja bangga iki.

Dadi pisanan komentar

komentar