Prinsip Makarya Hyperloop

prinsip kerja hyperloop
prinsip kerja hyperloop

Manungsa wis pindhah-pindhah abad nganti pirang-pirang pirang-pirang abad lan melu dalan dawa sajrone migrasi kasebut. Sawise wektu iki lan sawise revolusi industri, kendharaan sing nganggo uap lan penemuan mesin pembakaran internal wiwit nggunakake mobil lan bis. Banjur, kanthi ngembangake penerbangan, jarak kasebut wis dipendek, nanging saiki teknologi Teknologi Hyperloop (Hyperloop), sing bakal ngganti pesawat, sepur kanthi kacepetan dhuwur. Hyperloop muncul kanthi inisiatif Elon Musk, sing bisa uga dadi pengusaha paling misuwur ing jaman saiki.

hyperloop
hyperloop

Apa Teknologi Hyperloop lan Prinsip Makarya
Hyperloop mung kanggo ngandhakake yen kapsul kasebut disiram ing tabung ing tekanan kurang lan ing lingkungan sing meh gesekan nol. 1300 kacepetan maksimal km / jam tekan Hyperloop padha karo kacepetan swara. Bakal pisanan nyoba wektu ing antarane Los Angles lan San Francisco, sing biasane bakal nyuda jam 6-7 menyang menit 35.

Ing tahap kapisan, 26 yuta dolar wis nandur modhal kanggo sinau saiki lan ujar manawa anggaran iki bakal ditanggepi nganti dolar 80 yuta.

hiperbangan
hiperbangan

Sistem Makarya Hyperloop;

1-Kapsul ora ditarik dening sistem vakum, nanging dadi rong motor elektromagnetik, kecepatan 1300 km / h saya tambah.

2-Bagian saka tabung kasebut kosong, nanging ora tabung, nanging tabung kasebut sithik tekanan.

3-Penggemar kompresor sing ana ing ngarep Hyperloop ngirim udhara menyang sisih mburi, ing endi bantal udara dumadi ing tedheng, sing ndadékaké pensiun ing tabung kapsul, banjur ngeculake jero tabung lan nyuda gesekan.

4-Panel solar sing dilebokake ing tabung nyedhiyakake energi ing wektu tartamtu.

dina muhendisbe

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.