Rute TCDD lan YHT Lines Peta 2019

Peta jalur sepur dhuwur kacepetan 1
Peta jalur sepur dhuwur kacepetan 1

TCDD Railway Route lan High Speed ​​Train (YHT) line 2019 Map Dianyari: Republik Turki State Railways (TCDD), Direktorat Daerah Turki Railways Negara lan garis sepur maps 2019-tanggal nuduhake Border ing rayhabersitusIng.


Republik Turki State Railways (TCDD), kaca saiki peta kanggo bareng karo sampeyan. Peta kasebut disiapake dening TCDD lan nuduhake rute sepur saiki 2019. Kanggo sing pengin entuk informasi babagan rute lan rute dalan, kita nuduhake peta kasebut menyang sampeyan. Nalika TCDD nerbitake peta sing nuduhake garis rel anyar, kita bakal bareng karo sampeyan ing situs web.

Turkish Railways Negara MAP

Klik ing peta kanggo resolusi sing luwih dhuwur.

MAP TCDD REGIONAL DIRECTORS

TCDD Istanbul 1. Area, Ankara 2. Wilayah, Izmir 3. Wilayah, Sivas 4. Wilayah, Malatya 5. Wilayah, Adana 6. Wilayah lan Afyonkarahisar 7. Direktorat Daerah, kalebu Direktorat Daerah 7, duwe struktur propinsi lan ngawula karo wilayah YHT ing Ankara.

Secara total, 8 kalebu bagean lan peta ing ngisor iki nuduhake wilayah ing wilayah kasebut dadi tanggung jawab: Kita nuduhake sampeyan peta sing nuduhake wates Direktorat TCDD.

Klik ing peta kanggo resolusi sing luwih dhuwur.

TURKEY HIGH SPEED TRAIN (YHT) PETA LINE

Turki kang pisanan ing Ankara 2009 - 245 line Sepur kacepetan antarane Eskisehir lKm, dina iki (Februari - Ing 2019) padha klebu ing Konya lan Istanbul lan nyabrang dawa line xnumxkm'y ing total. Dhuwur-kacepetan jalur rèl Turki, construction saka dhuwur-kacepetan garis Sepur lan bis garis kang nindakake sambungan penumpang kita bareng karo sampeyan ing peta.


Klik ing peta kanggo resolusi sing luwih dhuwur.

Peta rute sepur kacepetan dhuwur Ankara Istanbul: 9 mandheg ing jalur Sepur Kacepetan Cepat Ankara Istanbul wis ditemtokake minangka Polatli, Eskisehir, Bozuyuk, Bilecik, Pamukova, Sapanca, Izmit, Gebze lan Pendik. Garis sepur kanthi kacepetan dhuwur Ankara-Istanbul bakal diintegrasi menyang Marmaray kanthi garis pinggiran kutha ing Pendik. Transportasi terus bakal diwenehake saka Eropa menyang Asia.

Informasi Teknik Teknik YHT Ankara

Proyek Sepur Kacepetan Cepat Ankara Istanbul, ora ana garis sing ana 533 km dawa 250 kalebu konstruksi rel sepur kanthi kacepetan dhuwur dobel anyar, kabeh listrik lan menehi tandha, cocog kanggo km / jam.

Kanthi rampung proyek kasebut, Ankara-Istanbul bakal dikurangi nganti telung jam. Tujuane kanggo nambah bagean rel ing transportasi penumpang ing rute iki saka 10 dadi 78 persen. Jalur Kacepetan Tinggi Ankara Istanbul bakal diintegrasi karo Marmaray kanggo nyedhiyakake transportasi tanpa gangguan saka Eropa menyang Asia. Kanthi proyek iki, sing nyambung loro kutha paling gedhe ing negara kita, ijol-ijolan sosial, ekonomi lan budaya antarane kutha bakal saya tambah lan negara kita, yaiku ing proses keanggotaan menyang Uni Eropa, bakal siap karo infrastruktur transportasi.

Informasi Proyek Proyek Ankara İstanbul YHT

Proyèk 8 kasusun saka bagéan sing kapisah;

  1. Ankara Sincan: 24 Km
  2. Stasiun Sepur Kacepetan Tinggi Ankara
  3. Sincan Esenkent: 15 Km
  4. Esenkent Eskisehir: 206 Km
  5. Eskisehir Railroad: 2.679 m
  6. Eskisehir Inonu: 30 Km
  7. Inonu Grand Vizier: 54 Km

Garis sepur kacepetan kecepatan Ankara Istanbul, Eskisehir - Sakarya Route

  • Vezirhan Köseköy: 104 Km
  • Köseköy Gebze: 56 Km
  • Gebze Haydarpasa: 44 Km

Proyek Sepur Kacepetan Tinggi Ankara Istanbul bakal rampung ing rong tahap. Tahap pertama proyek kasebut, Line Speed ​​Speed ​​Ankara Eskişehir, dilebokake ing 2009. Pambangunan garis Eskişehir Istanbul, tahap kapindho proyek kasebut, terus. Tahap Yayasan Köseköy Gebze dipasang ing 28.03.2012.

Sincan Esenkent lan Esenkent-Eskişehir ditunjuk.


Panelusuran News Railway

1 Komentar

komentar