bursa-pinter-kutha project-calismalari-ing-woh-menehi
16 Bursa

Bursa Smart City Project Woh-wohan

Kotamadya Metropolitan Bursa, sing fokus ing investasi 'urbanism' cerdas ing proyek sing bakal nggawa Bursa ing mangsa ngarep, mula mulai ngasilake panen ing kegiyatan kasebut. Dana Kesejahteraan Inggris, sajeroning program "Kota-kota masa depan", minangka tema Smart City lan Transformasi Urban saka Bursa Metropolitan Munisipalitas. [More ...]