mandeg bus wis nganyari
70 Karaman

Renovasi Stasiun Bas ing Karaman

Perbandaran Karaman, sing mandheg mandheg bus ing wilayah sing dibutuhake ing Karaman, ngganti mandeg lawas kanthi mandeg modern. Munisipalitas Karaman, sing nerusake pakaryan kasebut salaras karo kabutuhan kutha, menehi transportasi sing luwih kepenak kanggo para warga. [More ...]

owah-owahan abang terus
06 Ankara

Ganti Terus ing Kızılay

Jalan Sakarya, sing dikenal minangka zona pejalan kaki paling gedhe ing Kızılay, dalan wis entuk tampilan anyar kanthi karya renovasi rampung kanthi kerjasama karo Metropolitan Municipality lan Çankaya Municipality. Rampung karya renovasi [More ...]