karya renovasi ing dalan gedhe anatomi
41 Kocaeli

Renovasi Jalan Raya Anatolian

15 bakal ditutup nganti jam 21.00-06.00 nganti Oktober amarga karya ndandani lan ndandani superstruktur ing antarane Izmit East Junction lan tol Adapazarı ing arah Anatolian ing Dalan Anatolian. Miturut pratelan Gubernur, [More ...]

saluran istanbul guzergahi
34 Istanbul

Canal Istanbul Route

Kanal Istanbul Rute: File Aplikasi EIA Kanal Istanbul, sing dituduhake dening Presiden Erdoğan kanthi jeneng ıyla Crazy Project ında ing 2011, ditemokake cocog lan proses EIA kanggo proyek kasebut diwiwiti. 5 rute sing ditawakake sadurunge [More ...]

Peta Express Pamukkale
34 Istanbul

Peta Waca Peta Pamukkale Express & Tiket

Harga Tiket Pamukkale Express: Pamukkale Express, 19 Januari 2015 sing ana hubungane karo Sepur Kacepetan Tinggi saka Eskişehir (YHT) wiwit penerbangan, Pamukkale Express, Eskisehir menyang Eskisehir karo sepur konvensional bakal njupuk, Istanbul saka Eskisehir [More ...]