Undhangan menyang perusahaan wiwit ngirim subway mersin
33 Mersin

Pra-Rundingan karo Miwiti kanggo Mersin Metro

Walikota Munisipal Mersopolitan Mersopolitan Vahap Seçer ujar manawa mula ngirim undhangan menyang perusahaan kanggo Mersin Metro sing dijupuk menyang program investasi 2019 dening Présidhèn. Ngandika yen dheweke wis entuk tahap anyar ing Mersin Metro, ujare Seçer, Undhangan menyang perusahaan [More ...]