Nalika ing Metro menyang Mersin? Ngendi Pass Minesin Metro Lines Pass?

Kapan metro bakal dicekel
Kapan metro bakal dicekel

Metro iku salah siji saka pilar paling penting ing transportasi Turki Istanbul, Ankara, Izmir Ana sing saiki matur ing Mersin. Kapan kerja metro bakal diwiwiti ing Mersin? Lütfi Elvan, Ketua Komisi Perencanaan lan Anggaran Parlemen lan wakil Partai AK Mersin, ujar, "Mersin metro wis dilebokake ing program investasi. Aku matur nuwun kanggo Presiden kanggo regane marang Mersin Ing endi sepur Mersin bakal dibangun? Endi garis sepur Mersin bakal dilewati? Kapan Mersin Metro bakal rampung?

Lütfi Elvan ujar manawa karyane bakal terus ing kabeh subyek sing bakal nguntungake Mersin lan ujar: "Mersin minangka kabeh perkara. Selawase Mersin menang. Nalika panjaluk kasebut teka, kita ora nate mikir babagan inklusiake sepur Mersin menyang program investasi, sing bakal dadi solusi penting kanggo masalah lalu lintas warga Mersin. Kita nggawe inisiatif sing dibutuhake. Pungkasan, kita nampa persetujuan Presiden kita, Recep Tayyip Erdoğan. Dheweke tresna karo Mersin lan masarakat Mersin. Presiden Republik Turki wis menehi dhukungan penting banget kanggo inklusiake kereta api bawah tanah Mersin menyang program investasi. Program investasi metro Mersin klebu. Aku matur nuwun kanggo Presiden kanggo regane marang Mersin. "

NUNG KENE MESIN METRO KANGGO DADU?

Mersin Metro, sing duwe karakteristik dadi nomer pertama lan mung ing pirang-pirang wilayah, dirancang ora mung minangka wilayah transportasi modern, nanging minangka ruang tamu kutha.

Kanthi menehi tandha pertama ing negara kasebut, bakal nggawe sistem sing bisa ditindakake dening masarakat ing lokasi sing dikarepake ing kutha kanthi kenyamanan metro kanthi nerbitake sepeda motor, motor lan mobil menyang taman mobil tertutup lan aman ing stasiun utama. mbisakake integrasi saka transportasi, iku bakal dadi sistem sepur pisanan ing Turki

APAKAH KANGGO ING METIN MERSRO?

Ing proyèk iki, nggunakake teknologi paling anyar ing saindenging dunya, tabung njaba meter 10 karo sistem Single Tunggal ing negara kita kanthi ndandani luwih aman, akses luwih cepet, nyaman lan luwih cepet kanggo pambangunan meteran sing wis direncanakake rampung ing cara paling cepet lan ketemu karo rakyat Mersin.

Subway iki bakal dilengkapi karo teknologi kutha sing cerdas, sistem operasi kanthi otomatis, gerbong sing nyaman, sistem lampu khusus lan pengumuman, papan informasi sistem paling anyar, sistem iklan visual sing paling anyar, eskalator lan paningkatan sistem paling anyar, 7'den 70'e mréntahake kanggo kabeh masarakat Tujuane.

line metro myrtle
line metro myrtle

KANGGO MERSIN METRO MUKA?

Metro 1. Garis kasebut bakal dadi wiwitan kanggo masarakat ing arah sisih wétan-kulon utama kutha. 10 2, sing dijadwal bakal ditindakake sajrone taun kasebut. Garis kasebut direncanakake bakal dibangun ing antarane Pozcu lan Universitas ing kategori rel cahya sing kalebu dawa 10,5 km lan stasiun 8 lan bisa ditonton saka permukaan. 2023 dikira bakal kasedhiya kanggo masarakat ing 2. Biaya garis kasebut mbutuhake investasi 400 yuta TL kanthi nilai dhuwit saiki. 12, sing kasusun saka 12 km dawa lan stasiun 3, sing direncanakake bakal nyambung menyang Stasiun Pusat, Rumah Sakit Bandar lan Stasiun Bas ing lemah. Garis kasebut bakal diwenehake menyang layanan ing 2024.

NUNG KENE MERSIN METRO LINES GO?

4.Hat bakal kalebu stasiun 5,5 km lan 6 ing antarane Stasion Tengah lan Taman Nasional. Proyek trem, sing bakal lunga saka pesisir, direncanakake kasedhiya kanggo masarakat nganti 2025. 8, kalebu 8 km dawa lan stasiun 5, bakal nyambung Stasiun Bus lan Pozcu. Garis kasebut bakal dadi lemah ing ngisor lemah. Proyek kasebut ditujokake kanggo Mersin ing 2027.

11, dumadi saka 12 km lan stasiun 6, ngubungake pelabuhan lan Pozcu saka sisih lor. Kabeh baris bakal ngliwati lemah. Jalur iki direncanakaké bakal rampung ing 2029 lan dilebokaké jroning layanan kanggo wong Mersin.

MERSİN METROSU MAP

Yeniakit

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar