Pinjaman 175 Million Euro Ditemokake kanggo Istanbul Metro

yuta utang euro kanggo istanbul metros
yuta utang euro kanggo istanbul metros

Bank Eropa kanggo Rekonstruksi lan Pembangunan (EBRD), Bank perdagangan lan Pembangunan Segara Ireng (BSTDB) lan Societe Generale wis setuju nyedhiyakake total € 175 yuta Euros kanggo pangembangan garis metro ing Istanbul.

Miturut situs web EBRD, EBRD wis nyetujoni utang 20 yuta Euro kanggo pambangunan jalur subway anyar ing Istanbul, kanthi 97,5 yuta euro sing diwenehake dening Societe General. Kajaba iku, Bank Segara Ireng lan Pembangunan uga bakal menehi 77,5 yuta kridit ing proyek kasebut.

Yeni Üsküdar Çekmeköy, Kadıköy Tavşantepe lan Marmaray Extension Lines

Baris anyar, sing jaraké udakara udakara udakara 13, bakal kontribusi kanggo Üsküdar Çekmeköy, Kadıköy Tavşantepe lan Marmaray lan direncanakake kanggo nggawa kira-kira 350 ewu penumpang. Nyatakake manawa total biaya proyek metro anyar ing Istanbul yaiku 410 yuta Euros.

Direktur EBRD kanggo Turkey, Turki Arvid: "support The EBRD lan Turki, Aku pleased sing menehi hasil padha bisa kurban teladan. Kita miwiti persetujuan iki nalika bank komersial angel mbatalake. Iki nuduhake yen kita dadi mitra sing dipercaya ing wektu sing angel ..

EBRD ndhukung proyek 2009 kanthi dhukungan finansial kanthi jumlah 11,5 Billion Euros dening 300. EBRD nyedhiyakake dhukungan iki kanggo lembaga pemerintah lan perusahaan swasta.

Tanggalan Tender Railway Saiki

kanggo 14

Tender Pengumuman: Layanan Staff

November 14 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 14

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜDEMSAŞ)

November 14 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
kanggo 14

Kabar Pengadaan: Pengadaan Layanan Gate Guard

November 14 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar