Metro Hostel Mbukak ing Kabupaten Podol ing Kiev

Metro Hostel Mbukak ing Kabupaten Podol ing Kiev
Metro Hostel Mbukak ing Kabupaten Podol ing Kiev

Metro Hostel, asrama pertama ing Ukraina sing nggunakake gerbong sepur lawas, dibukak ing distrik Podol ing Kiev.
Dilengkapi gerbong, saben ruangan diwenehi jeneng stasiun sing misuwur saka sistem sepur jagad. Ing tembok kamar, informasi diwenehake babagan stasiun kasebut.

Metro Hostel Mbukak ing Kabupaten Podol ing Kiev
Metro Hostel Mbukak ing Kabupaten Podol ing Kiev

Ing Desember 2017 loro karcis tuku Mihael Galparin kanthi tender 546 sewu UAH. Wiwitane, Galparin, sing ora ngerti babagan apa sing ana gandhengane karo karet kasebut, duwe ide ngowahi hotel kasebut dadi wulan 6 mengko.

Ing gerbong sing dikonversi dadi ruangan 8, wong 4 bisa diakoni ing saben ruangan. Biaya kanggo sewengi nyatakake minangka 400 UAH. (Cathetan Ukrhaber: Booking katon minangka 450 UAH utawa 105 TL.)

(Source: Ukrhab punika)

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.