Gedung Stasiun Biçerova lan Gedhung Stasiun Menemen Ground lantai

pangopènan lan ndandani bangunan stasiun bicerova lan gedhung stasiun menemen
pangopènan lan ndandani bangunan stasiun bicerova lan gedhung stasiun menemen

Maintenance lan Diposaken Gedung Stasiun Biçerova lan Lantai Gedung Stasiun Menemen

Railway State Turki. 3 / 2019 kanthi nilai watesan 404206 TL lan biaya kira-kira 404.632,68 TL saka Direktorat Pembelian Wilayah lan Simpenan Wilayah (TCDD) wis ngirim tender kanggo Maintenance and Repair of the Ground lantai Maintenance of Biçerova Station Gedung lan Gedung Stasiun Menemen. 557.086,87 wis menang BARIŞ GÜNEY kanthi tawaran TL. Perusahaan 25, sing melu tender kasebut, ngirim tawaran ing ngisor nilai watesan.

Tlaga tender kalebu Modifikasi, Maintenance lan Diposaken Bangunan 2 Number Station Station. Suwene pakaryan yaiku 150 (satus seket) dina tanggalan saka pangiriman panggonan kasebut.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.