Pekerja Railway Prancis Ninggalake Proyek Menehi Reformasi Pensiun

buruh sepur french metu saka pembaharuan pensiun
buruh sepur french metu saka pembaharuan pensiun

Buruh sepur Prancis sing nentang pembaharuan sing pengin ditindakake ing pensiun ukum nilar kerja. Minangka asil karyawan, gangguan dumadi ing layanan sepur.

Ing Prancis, buruh sepur nyerang ndhelikake pembaharuan sing dikarepake pamrentahan, kayata panyusutan pensiun, lan mundur umur pensiun wiwit 62 dadi 64. Karyawan sing mandheg saka pakaryan kasebut kanggo nelpon Kesatuan Pekerja Umum (CGT) lan Uni Rail Sud Selatan, sing dadi karyawan sepur minangka anggota, mbantah pembaharuan pensiun pemerintah ing Paris.

Minangka protes, sawetara sepur antar lan layanan subway ora bisa diwujudake. Panganggone alat khusus kanggo warga kanggo lelungan kanthi woro-woro serangan mogok wis nyebabake kunci lalu lintas.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.