5 Ewonan 266 nyedhak China-Eropa

nomer layanan kereta api antara Eropa udakara ewu
nomer layanan kereta api antara Eropa udakara ewu

Jumlah layanan sepur karet antara China lan Eropa tekan 5 ewu 266 ing wolung wulan pertama taun kasebut. Tambah persen 25 dibandhingake karo taun kepungkur, layanan sepur, minangka tugu komersial utama proyek Belt-Road. Layanan sepur luwih disenengi amarga kaping telu luwih cepet tinimbang segara lan biaya siji-lima saka transportasi udara.

Layanan sepur kargo antarane China lan Eropa, sing miwiti operasi ing 2011, dikembangake kanthi cepet. Miturut pratelan sing digawe saka Kelompok Railway China State, jumlah jasa kareta transportasi antarane China lan Eropa ing wolung wulan pertama taun iki yaiku 5 ewu 266. Ing pungkasan taun kepungkur, angka iki yaiku 6 ewu 300.

2 ewu 845 ewu 250 ewu 2 ewu 421 ewu pelayaran 210 digawe saka Eropa menyang China, XNUMX ewu XNUMX ewu XNUMX ewonan digawe karo XNUMX ewu kontaner.

Sepur karéta Sino-Eropa kaping telu luwih cepet tinimbang dikirim dening üyor segara Ya akeh banget amarga biaya transportasi udakara udakara siji-lima. Ing 2011, jumlah sepur, sing mung 17, cepet banget tuwuh taun 2018 lan tekan 6 ewu 300.

Layanan sepur Sino-Eropa, pilar penting proyek Belt-Road, samesthine bakal tuwuh luwih cepet ing taun-taun sing bakal teka amarga perdagangan antarane loro wilayah saya mundhak. (Radio Internasional China)

Aku gerçekgünde

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.