Railway paling dawa China Ngrampungake ing siji Trip

c km sepur rampung kanthi siji
c km sepur rampung kanthi siji

Ing China, ril sepisanan pertama, sing dibangun kanggo ngeterake batu bara saka sisih lor menyang wilayah kidul lan rampung sekaligus, resmi diluncurake.

10 ewu ton sepur kapasitas batubara saka Hole Baoji desa Inner Mongolia menyang Ji'an, provinsi Jiangxi, resmi dilaporake, lan China ngrampungake konstruksi.

Sepur panjang sepur kilometer 813 kilometer ngliwati Wilayah Mongolia China lan provinsi Sha'anxi, Shanxi, Henan, Hubei, Hunan lan Jiangxi. Proyek kasebut uga sepur tugas paling dawa ing saindenging jagad. Railway iki wigati banget kanggo ngeterake batu bara saka sisih lor menyang wilayah kidul lan distribusi energi nasional.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.