Konstruksi underpass Highway ing Line Kurtalan ing Diyarbakır

baris diyarbakir kurtalan saka dalan gedhe minangka akibat saka panas
baris diyarbakir kurtalan saka dalan gedhe minangka akibat saka panas

Garis Diyarbakır-kurtalan (antara Diyarbakır Gar-ulam İst) Dalan Bawah ing Km4 + 616

Railway State Turki. 5 dianugerahi tender kanggo underpass Road in Km2019 + 398781 kanthi nilai watesan 5.058.813,79 TL lan anggaran rega 6.950.133,89 TL saka Direktorat Paleasing Wilayah (TCDD) menyang 4 / 616 (Kmar) ing antarane Km-NUMX + 25. Penawaran 5.071.810,05 TL kanthi ALTINIŞIK İNŞAAT TİC. Lan industri. LTD. Sti. Iku wis menang. Perusahaan 5, sing melu tender kasebut, ngirim tawaran ing ngisor nilai watesan.

Tanduran kasebut nyakup sumber lan tenaga kerja saka 345,01 Tons Ribbed Reinforcement Steel - 1.579,71 m3 Ferrous Concrete C30 - 5.756,17 Toni Yayasan Panas Bituminous. Suwene pakaryan yaiku 300 (telung atus) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.