Geni ing Stasiun Sepur Jeddah

Geni ing stasiun Sepur
Geni ing stasiun Sepur

Tatu ana geni ing stasiun sepur ing Jeddah, Arab Saudi.

Kobongan murub ing stasiun sepur kecepatan Haramain ing Jeddah, Arab Saudi. Sawijining pratelan babagan pertahanan sipil, wong lima padha tatu nanging ora dipateni ing geni.

Video media sosial, stasiun sepur Jeddah Haramain, asap ireng lan helikopter mabur saka atap adegan katon. Video online uga nuduhake yen ana udakara wong ing atap bangunan.

Baris sepur kecepatan kanthi Haramain, sing biaya EUR 6,7 milyar (7,3 milyar), dibukak ing wulan September. Garis kanggo umat Islam yaiku nyambungake kutha suci ing Mekah lan Madinah menyang kutha Jeddah kanthi sepur listrik sing lelungan 2018 kilometer saben jam (300 mil saben jam), kanthi kapasitas taunan 186 yuta penumpang.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.