DHL 50 minangka Pendiri Industri Pengangkutan Udara Cepet

ngedegaken sektor transportasi udara cepet
ngedegaken sektor transportasi udara cepet

DHL 1969, didegake dening telung kanca sing nyipta ing 50 kanthi ide transfer dokumen kargo kapal kanthi udara ing koper tangan. ngrameke umurku. Minangka wakil logistik inovatif sajrone setengah abad, perusahaan kasebut dadi perintis kanggo industri saiki lan terus nggampangake perdagangan global kanthi jaringan ing negara lan wilayah 220.

Ora suwe sawise Neil Armstrong mlaku ing rembulan, Adrian Dalsey, Larry Hillblom lan Robert Lynn ngembangake ide revolusioner kanggo ngirim dokumen kirim kargo kanthi udara ing koper tangan. Iki tegese prosedur adat kargo bisa diwiwiti sadurunge kapal teka ing tujuane, saengga bisa ngenteni wektu ngenteni ing plabuhan. Gagasan kasebut uga menehi tandha wiwitan industri anyar, transportasi udara cepet internasional lan perjalanan unik DHL.

50 Deutsche Post DHL Group, sing wis dadi salah sawijining perusahaan logistik utama ing saindenging jagad iki, digunakake kanggo nggampangake urip saben dinane lan pribadi kanthi solusi logistik lan transportasi inovatif. John Pearson, CEO DHL Express, yaiku 50 perusahaan lan industri transportasi udara cepet. Ing pambiji saka

Olarak Minangka perusahaan, kita seneng ndeleng manawa kita wis entuk pengaruh ing sektor kanthi akeh layanan sing wis kita lakoni nganti saiki. Kita nyoba lan ngetrapake teknologi inovatif ing saindenging chain persediaan supaya proses pangiriman lan pengiriman kanthi efisien bisa lan ndhukung karyawan ing tumindak bisnis. Saliyane nggunakake kasunyatan sing ditambah karo solusi lan robot ing chain persediaan, aku uga seneng duwe cara anyar kanggo ngirim khusus kanggo wilayah pangiriman. Contone, drone paket DHL otonom ngidini kita ngirim obat kanthi cepet menyang pulo terpencil ing Lake Victoria, lan pelanggan ing China kanthi rutin nampa dokumen penting kaping pindho dina. Kajaba iku, StreetScooter, sing kita lakoni lan digawe dhewe, wis nggawe kita langkah-langkah pisanan kanggo ngrampungake masalah sing bakal ana ing sektor logistik lan perlindungan lingkungan.

Pearson: "Taun iki kita bakal nandur total 1 yuta wit ing saindenging jagad"

Nyentesake manawa Grup Deutsche Post DHL uga dadi peran pelopor kanggo perlindungan lingkungan, Pearson ndemek target emisi nol ing 2050 lan ujar, "Iki penting kanggo jeneng Group kita adhedhasar target ambisi interim sing wis disetel kanggo awake dhewe kanggo taun 2025 lan Zero Emission. X 2050 ing jero strategi strategi kelestarian kita. Aku rumangsa bakal bisa nggayuh sukses kanthi sukses ing pirang-pirang kampanye lan acara sing diluncurake minangka bagean ulang taun kita. 50. Kita ngatur akeh acara ing pirang-pirang negara sing ana ing perayaan taun kepungkur. Nanging kanggo kita, acara sing paling apik ing taun yaiku kampanye penanaman wit Bryan Adams minangka bagean saka tur "Shine A Light", sing kita nate dadi kanca logistik resmi. Bebarengan, kita pengin nduwe sikap sing cocog marang perlindungan iklim; Ing kolaborasi karo Bryan Adams, Yayasan Arbor Day, Plant-for-Planet, Weforest lan T Root, kita janji bakal nandur wit kanggo saben tiket konser sing adol. Taun iki kita bakal nandur yuta yuta wit ing saindenging jagad. ”

Lassen: "50. Salah siji saka investasi paling penting ing taun kita ing Turki "

CEO DHL Express Turkey Claus Lassen, padha miwiti operasi ing 1981 ing Turki lan ngandika 38 padha duwe taun sajarah, "Wiwit ngadeg minangka fasilitator saka perdagangan global, kita nyambungake Turkey kanggo donya. ekspor perusahaan meh kurban produk lan layanan lengkap kanggo nggawe gampang kaya mengkono bisnis ing Turki. Kajaba iku, perusahaan kita kanthi global 50. taun ing wektu nalika prayaan, We are pleased kanggo Performing salah siji saka investasi paling penting ing Turki. Kita ngrancang mbukak pusat operasi anyar ing Bandara Istanbul, sing dadi investasi 135 yuta kanthi saiki lan saiki lagi ditindakake. Hizmet

Taun 50 DHL

DHL, 2019 1969 minangka perusahaan sing diasilake dening telung pengusaha ing San Francisco ing 50. Taun Anyar. DHL nyuwil cetakan sektor pangiriman tradisional kanthi layanan anyar sing inovatif sing mrentah birokrasi kanggo ngirim dokumen kanthi udhara ing wektu sing cendhak. Wiwit saiki, DHL wis dadi kulawarga global perusahaan DHL kanthi meh kabeh karyawan 220 ewu ing negara lan wilayah, kalebu kabeh logistik lan layanan chain layanan. Budaya dhiri lan DHO sing dadi pusat inovasi kanggo DHL wis dadi bahan bakar inovasi ing taun; Saka DHL 380, salah sawijining komputer pangolahan tembung pertama ing jagad, saka Kumpulan DHL, sing dikembangake dening Deutsche Post DHL Group, menyang StreetScooter, kendharaan pangiriman lingkungan sing digawe khusus karo listrik, DHL, kanthi prasetya kanggo nggayuh emisi "50" dening grup nganti 1000. terus mimpin sektor logistik.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.