Kacilakan Sepur ing Iran, 4 Mati 35 Tiwas

kacilakan sepur cedera ing ireland
kacilakan sepur cedera ing ireland

Sepur penumpang Zahedan-Tehran ing Iran mudhun. Paling ora wong 4 tiwas lan wong 35 kacilakan ing kacilakan kasebut.

Sistan lan Balochistan Iran ing provinsi Zahedan lan Başknet Tehran penerbangan ing antarane sepur penumpang teres. Miturut laporan awal, wong 4 tiwas lan wong 35 tiwas ing kacilakan kasebut.

Direktur Jenderal Krisis Negara, Abdulrahman Sehnvazi ujar manawa lokomotif kreta mundhak amarga akumulasi pasir ing ril. Şehnvazi dikonfirmasi jumlah mati lan tatu lan ngirim tim bantuan, helikopter lan ambulans menyang wilayah kasebut. Badan Bantuan Kecemasan Iran ujar manawa kahanan wong sing tatu kasebut tambah akeh lan jumlah wong sing tiwas bisa saya tambah.

Sawijining diselidiki dibukak nglawan kecelakaan.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.