Jam Cepet

cepet sepur
cepet sepur

Rega Tiket Cepet 2019 Saiki Jadual Waktu YHT lan Times: Sepur kecepatan sing luwih gampang nggampangake transportasi intercity terus nyambung macem-macem kutha, penumpang lan budaya. Sepur kacepetan dhuwur sing nglayani kutha-kutha kanthi macem-macem ciri lelungan lan jinis gerbang disiapake kanthi pengabdian sing gedhe lan duwe fitur teknologi sing dhuwur. TCDD Transportasi nawakake sampeyan kesempatan perjalanan sing ora puas karo nggabungake kabeh inovasi lan pangembangan teknologi ing lapangan iki kanthi cara sing paling cepet.

Sepur Kacepetan Dhuwur - YHT
Sepur Kacepetan Dhuwur - YHT

Sepur kanthi kecepatan kanthi cepet, sing ngidini sampeyan tekan kutha kanthi wektu sing luwih cendhek tinimbang mobil lan lelungan luwih ekonomi, dipérang dadi telung kategori: pulman, bisnis lan nedha bengi. Sistem tiket online TCDD transportasi sawise milih tarif sampeyan bisa milih mobil sing pengin diluncurake. Amarga ora ana mobil penumpang kanggo mobil panganan, ora ana tiket sing adol kanggo mobil iki. Sampeyan bisa mangan ing bagean iki lan tuku panganan saka prasmanan.

Sambungan bis

Sepur kacepetan kanthi cepet dijupuk saka Bursa, Antalya, Karaman dening TCDD Transportation kanggo gampang transportasi menyang garis YHT saka sawetara kutha. Sambungan stasiun sing paling cedhak kasedhiya kanggo menehi hasil karo cara iki lan menyang sepur ekspres saka kutha-kutha kasebut. Pranala iki:

  • Sambungan Bas Sepur Karaman Konya Cepet
  • Sambungan Sepur Cepet Antalya Konya
  • Sambungan Bus Speed ​​Speed ​​Bursa Eskişehir

Sepur dhuwur uga bisa entuk manfaat saka macem-macem diskon. Diskon iki beda-beda antarane 20% lan 50%.

  • Wong sing tuku tiket babak saka stasiun pamundhute lan kedadeyan sing padha bisa njaluk diskon 20 tiket kareta dhuwur.
  • Wong ing antarane umur 13 lan 26 nampa diskon% 20 amarga padha tundhuk diskon remaja.
  • Guru saka Kementerian Pelajaran kasebut entuk diskon saka 20 preduli saka sekolah swasta utawa sekolah umum. Diskon kasebut kalebu kepala sekolah lan asisten kepala sekolah, akademisi universitas lan perguruan tinggi, lan guru nasional kebangsaan Turki sing kerja ing negara luar negeri.
  • 20% diskon uga diterapake kanggo perwira militèr lan ahli NATO sing makarya ing pasukan bersenjata Turki.
  • Kelompok wong 12 utawa wong 12 tumbas tiket pamilik sing duwe hak kanggo diskon 20.
  • Penumpang antarane umur 60 lan umur 65 duwe hak kanggo diskon saka 20.
  • Penumpang liwat umur 65 layak kanggo diskon 50.
  • Anggota press domestik utawa manca uga nduweni hak 20% diskon karo kartu sing diterbitake dening Direktorat Jenderal Informasi Publikasi.
  • Staf TCDD lan kulawargane (pasangan lan bocah-bocah) kudu disubsidi 20.
  • Anak-anak ing umur 7-12 nampa diskon 50% e Anak-anak ing yuswa 7 ora bakal mbayar yen dheweke ora lelungan ing kursi lelungan sing kapisah.

Kita nyusun ngisor sepur-sepur kanthi rancang sing dirancang lan diaktifake kanggo warga tekan kutha sing bakal luwih cepet lan sawetara fitur sepur kasebut. Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa nelpon TCDD Transportation utawa sampeyan bisa miwiti lelungan sing nyaman lan duwe hak istimewa iki kanthi tuku tiket kanthi rega paling ekonomis ing kaca tuku tiket online.

Sepur Kacepetan 16 Juli saka 2019 (YHT)

  • Saben dina saka Bilecik nganti Istanbul, 08.09-11.49-14.44-19.09,
  • Saben dina saka Bilecik menyang Konya, 09.59- 15.18- 21.14,
  • Saben dina saka Bilecik nganti Ankara 09.11-11.39-15.54-17.56-19.42-20.18

bakal tumindak ing wangun.

Izmir Antalya High Speed ​​Train Project
Izmir Antalya High Speed ​​Train Project

Ankara Istanbul YHT

Sepur Kacepetan Cepat Ankara Istanbul, Ankara Ekspedisi 6 Operate. Sepur kanthi kacepetan dhuwur Ankara-Istanbul mangkat saka Ankara mandheg ing Sincan, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit lan Gebze mandheg lan teka ing Pendik udakara udakara 4 jam 15 menit. Sepur kanthi kacepetan Ankara-Istanbul ora mandheg mandheg sawetara wektu mandheg sepur bisa uga ana bedane.

Klik kene kanggo informasi liyane babagan ANKARA ISTANBUL YHT

Istanbul Ankara YHT

Istanbul-Ankara High Speed ​​Train ngoperasikake 6 saben dina antarane Istanbul-Ankara lan Ankara-Istanbul. Sepur sing mangkat saka Pendik Istanbul tekan Ankara liwat Gebze, Izmit, Arifiye, Bilecik, Bozuyuk, Eskisehir, Polatli lan Sincan ing menit 4 ing menit 15. Wiwit kereta api berkecepatan tinggi Istanbul-Ankara ora mandheg ing sawetara titik, bisa uga ana beda wektu wektu kareta.

Istanbul Ankara YHT Kurban Khusus
Istanbul Ankara YHT Kurban Khusus

ISTANBUL ANKARA CLICK FOR MORE INFORMATION ABOUT YHT

Sekolah Tinggi Ankara Eskişehir

Sepur Cepet Eskişehir Ankara Eskişehir minangka salah sawijining mandheg ing jalur Istanbul Ankara. Sampeyan bisa nindakake tugase 5 liwat garis iki. Kajaba iku, uga ana garis Ankara Eskişehir. Garis Sepur Speed ​​Speed ​​Ankara Eskişehir, yaiku salah sawijining penerbangan 6, nggawe penerbangan 11 saben dina. Wiwit wektu iki ora suwe, ora ana gerbang ing panganan. Wiwit stasiun sepur ing kutha, perjalanan antara Ankara lan Eskişehir udakara jam 1,5. Tinimbang lelungan nganggo sepur iki, sampeyan uga bisa milih baris Anlara- Istanbul. Loro liwat mandeg sing padha.

Klik kene kanggo informasi liyane babagan ANKARA ESKİŞEHİR YHT

Eskisehir Ankara YHT

Eskişehir-Ankara Sepur Kacepetan Cepet Eskişehir minangka salah sawijining sing mandheg ing Garisan Line İstanbul. Sampeyan bisa nindakake tugase 5 liwat garis iki. Kajaba iku, uga ana garis Eskişehir Ankara. Garis Sepur Kacepetan Cepet Eskisehir Ankara, yaiku salah sawijining pelayaran 6, nggawe kapal 11 saben dina. Wiwit wektu iki ora suwe, ora ana gerbang ing panganan. Wiwit stasiun sepur ing kutha, wektu iki menehi prakteke para penumpang. Perjalanan njupuk rata-rata jam 1,5.

Ankara Eskisehir Kurban Khusus YHT
Ankara Eskisehir Kurban Khusus YHT

CLICK ON ANKARA ESKİŞEHİR kanggo informasi liyane babagan YHT

Ankara Konya YHT

Sepur Kacepetan Tinggi Ankara Konya mlaku saben dinane. Durasi rata-rata lelungan kasebut yaiku jam 7 lan menit 1. Sincan lan Polatli mandheg. Ana rong pilihan tiket, sing standar lan fleksibel. Sepur kacepetan kanthi jinis kacepetan 55 kalebu siji kelas ekonomi pulley 2 + 2 lan kelas bisnis pulley 2 + 2. Wektu iki cekak, mula ora ana gerbong nganggo panganan.

Klik kene kanggo informasi luwih lengkap babagan ANKARA KONYA YHT

Konya Ankara YHT

Sepur Kacepetan Konya-Ankara mlaku saben dina. Durasi rata-rata lelungan kasebut yaiku jam 7 lan menit 1. Polatlı lan Sincan mandheg. Ana rong pilihan tiket, sing standar lan fleksibel. Sepur kacepetan kanthi jinis kacepetan 55 kalebu siji kelas ekonomi pulley 2 + 2 lan kelas bisnis pulley 2 + 2. Wektu iki cekak, mula ora ana gerbong nganggo panganan.

Ankara Konya YHT Kurban Khusus
Ankara Konya YHT Kurban Khusus

Klik kene kanggo informasi liyane babagan KONYA ANKARA YHT

Konya Istanbul YHT

Sepur Kacepetan Konya-Istanbul nindakake penerbangan 2 saben dina. Stasiun mandur pungkasan yaiku Istanbul Pendik. Rata-rata wektu lelungan yaiku jam 4 lan menit 20. Mandeg Sepur Konya-Istanbul masing-masing yaiku Eskisehir, Bozuyuk, Bilecik, Arifiye, Izmit lan Gebze. Sampeyan bisa tuku penerbangan kanthi rong pilihan tiket lan standar fleksibel lan pilihan jinis karpet 3 beda. Sepur iki kalebu ekonomi pulman, bisnis pulman, german bisnis pulman kanthi panganan.

Klik kene kanggo informasi liyane babagan Konya ISTANBUL YHT

Istanbul Konya YHT

Sepur Kacepetan Istanbul Konya nganggo 2 saben dina. Sing mandheg sepur pungkasan yaiku Konya. Sepur iki ngrampungake wektu lelungan kanthi rata-rata 4 jam 20 menit. Sepur Cepet Istanbul-Konya ngliwati Gebze, Izmit, Arifiye, Bilecik, Bozuyuk, Eskisehir stasiun. Sampeyan bisa tuku penerbangan kanthi rong pilihan tiket lan standar fleksibel lan pilihan jinis karpet 3 beda. Sepur iki kalebu ekonomi pulman, bisnis pulman, german bisnis pulman kanthi panganan. Rega karcis sepur beda-beda gumantung karo jinis wagon.

Istanbul Konya YHT Kurban Khusus
Istanbul Konya YHT Kurban Khusus

ISTANBUL KONYA YHT Klik kene kanggo informasi liyane

Yen sampeyan duwe pitakon, sampeyan bisa nelpon Transportasi TCDD (444 8 233) utawa kaca tuku tiket online, sampeyan bisa miwiti lelungan sing nyaman lan duwe hak istimewa iki kanthi tuku tiket kanthi rega paling ekonomi.

Valid YHT kanggo ekspedisi saka tanggal 16.07.2019 Klik kene

16 Saka Juli 2019 Kanggo Valid YHT Train lan Bus Connections Klik kene

Kanggo njaluk tiket High Speed ​​Train online Klik kene

Turkey TCDD Speed ​​Rail Map

Pambuka Sepur Kacepetan Dhuwur

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.