Kacilakan sepur ing Kongo, paling ora ana wong 50

paling ora nabrak sepur ing Congo
paling ora nabrak sepur ing Congo

Miturut laporan dhisikan, paling ora wong 50 tiwas ing kacilakan sing kedadeyan ing wayah esuk nalika sepur kasebut mudhun ing wilayah Tanganyika ing sisih kidul-wétan Républik Demokratik Kongo.

Reuters dipetik Menteri Menteri Kamanungsan Steve Mbikayi ujar manawa kacilakan kasebut kedadeyan ing kutha Mayibaridi jam telu esuk. Mbikayi ujar manawa paling ora wong 50 tiwas ing kacilakan kasebut, wong 23 tiwas lan digawa menyang rumah sakit.

Twitter Aku ngucapake takziah kanggo kulawargane wong-wong sing tiwas ing kacilakan atas jenenge pamrentah lan aku pengin supaya para korban liwati, ujare Menteri Menteri ing Twitter.

Trek sepur ing Kongo ora dijaga kanthi apik lan umume lokomotif dibangun ing 1960. Kanggo alasan iki, kacilakan ing transportasi sepur nyebabake pati serius.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.