Garis Peta Stam Bursa T2 Stam lan Video Promosi

peta lan video promosi bursa t trem line mandheg
peta lan video promosi bursa t trem line mandheg

Peta Plam Line Bursa T2 Tram lan Video Promosi: Karya konstruksi terus ing garis trem Bursa T2. Ing ngisor iki jalur trem trem T2 ing Bursa en T2 Pakaryan konstruksi terus kanthi kacepetan ing garis trem Kent Square Terminal. Kanthi garis sing bakal ngliwati Istanbul Street, karya-karya terus menehi tampilan estetika.

Ing konteks iki, survey diwiwiti kanggo nemtokake desain overpasses sing bakal dibangun ing dalan. Nalika proyek stasiun 23 wis disiapake, mung 9 sing bakal ditindakake.

Garis trem 11 Bursa T2 sing kalebu stasiun 9 duwure sewu meter 445. Saliyane ing stasiun, jembatan sepur 3 lan jembatan dalan 2, transformer 6 lan area panyimpenan 1 uga ditindakake ing proyek kasebut.

Nalika perjalanan ing garis T2 diwiwiti ing Bursa, kendharaan trem 12 malah bakal nonton seri karo 2. Kacepetan trem saiki T! samesthine luwih cepet tinimbang garis kasebut.

Stasiun Garis Tram Bursa T2

  • Ngarep ing Dataran Kutha
  • Gencosman Turk Telekom nem
  • 300 meter ing mburi Beşyol Junction
  • 300 meter ing ngarepe Beşyol Junction
  • Melodi ing ngarep balai kawinan
  • Ing ngarep Direktorat Kehutanan Wilayah
  • Ing ngarep Direktorat Cabang Ngontrol Lalu Lintas
  • Fair Junction
  • Toko ngarep Identity ngarep
  • AS ing ngarep
  • Terminal Bas Intercity

Peta Peta Bursa

Tanggalan Tender Railway Saiki

tsar 13

Tender Pengumuman: Gedung Pekerjaan

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
nglumpukake: TCDD
444 8 233
tsar 13

Pemberitahuan Pengadaan: Layanan Pangan

November 13 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
tsar 13

Tender kabar: Tuku baterei

November 13 @ 11: 00 - 12: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar