Eskalator lan Elevator menyang underpass Pedestrian Nazilli

lintasan pejalan kaki nazilli lan leren
lintasan pejalan kaki nazilli lan leren

Eskalator lan Elevator menyang underpass Pedestrian Nazilli

Railway State Turki. 3 / 2019 TCC kanthi nilai watesan 411412 TL lan rega kira-kira 2.162.200,02 TL dening Direktorat Pembelian Daerah lan Kontrol Kontrol (TCDD) 2.998.226,68 wis ngirim tender menyang 7 Hubungi OKN langsung TAAH. LTD. Sti. Iku wis menang.

Tandhan kasebut ngeculake konstruksi 3 lan eskalator 2 menyang tlapak pejalan kaki. Suwene pakaryan yaiku 200 (rong atus) dina tanggalan saka pangiriman panggonan.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.