Serangan Pekerja Railway ing Yunani

pekerja sepur mogok greja
pekerja sepur mogok greja

Marang 'Growth Act' pamrentah New, pemerintah sepur ing Athens ngumumake bakal ngalahake 24 saben jam.

Karyawan subway, trem, bus lan trolleybus ing Athens ngumumake manawa bakal melu ing mogok 24 jam kanggo protes Demokrasi Baru (ND) pamrentahan 'Undhang-undhang Baru. Serangan kasebut bakal ditindakake nalika dina Selasa ing rute listrik kutha Kifissia-Piraeus (ISAP) lan transportasi umum ibukutha.

Ing dina sing padha, feri lan feri ing plabuhan uga bakal dipasang, lan para pekerja maritim ora bakal digunakake saka 6 ing dina Selasa nganti 6, Rabu.

Kapten feri Yunani bubar ngumumake manawa bakal mogok. (haber.sol)

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.