Proyek Mersin Metro lan Peta Peta Mersin

project metro mersin lan peta metro mersin
project metro mersin lan peta metro mersin

Grand Majelis Nasional Turki (Parlemen), ing Planning lan Ketua Komite Budget Lutfi Elvan kang Mersin sepur kanggo wong Presiden Recep Tayyip Erdogan marang persetujuan kanggo panrimo saka program investasi, wis digawe gedhe kasenengan ing warga Mersin.

Konstruksi Munisipal Mersin Metropolitan bakal diwiwiti kanthi wektu sing cendhak lan bakal menehi solusi dhasar kanggo masalah lalu lintas kutha kasebut, sing bakal nggawe peningkatan transportasi umum 'Mersin Metro 4 Line bakal dibangun. Garis pertama sing bakal dibangun bakal kalebu stasiun 1 15

KAPAKITAN PELUANG 262 THOUSAND

Mersin Metro Line bakal didhekake karo direktori kendaraan 1 4 kanthi kapasitas penumpang / pelayaran 1080 ing wektu siji lan bakal dadi rute garis kaping pindho 20, stasiun 15 lan parkir mobil 2600. 'Mersin Metro Line 1'ak kapasitas penumpang saben dinane total penumpang 262 ewu 231.

LANGKAH KANGGO 80 METRO VEHICLE

Metro Line 1 Mersin ing Turki bakal dadi salah siji saka garis paling efisien lan duwe bathi. Cumhuriyet-Soli-Mezitli-Babylon-Fair-Marina-SMA-Forum-Türk Telekom-Tulumba-Bebas Anak-Kebon-Gar-Üçocak-Mersin Munisipalitas Metropolitan Anyar Layanan Gedung lan Zona Gratis. Ing tahap pertama, jumlah kendharaan sepur sing dibutuhake bakal bisa nganggo kendharaan 80, kalebu serep.

Ing bidang Rencana Induk Transportasi, Mersin Metro Line 1 bakal ngatasi masalah lalu lintas, yaiku salah sawijining masalah Mersin sakwéné bertahun-tahun, kanthi basis jangka panjang.

Mersin Metro Line 1, sing bakal dadi subway inovatif kanggo Mersin, bakal nyedhiyakake fungsi sing serba canggih, murah, cepet-dibangun, estetika babagan pangerten kutha lan layanan sing aman saka transportasi. Kabeh stasiun bakal dilebokake ing jero ruangan lan mung bakal dibangun semi-mbukak kanthi metode sing bakal ditrapake ing pertama kali ing jagad iki.

line metro myrtle
line metro myrtle

STATEN MENTRO METRO LINE 1 lan STOPS

Zona Gratis 1
2-Greater Munisipalitas Mersin
3-Telung Januari
4-Gara
Puteran 5-Gratis
6-Tulumba
7-Türk Telekom
8-Forum
9-High School
10-Marina
11-Fair
12-Babil
13-Akdeniz
14-Solin
15-Republik

Ing kritéria desain stasiun, objektif utama desain yaiku nggabungake sistem transportasi kanthi kegiatan transportasi kanthi rodha khusus, kanggo ngrancang tingkat ndhuwur jalur bawah tanah minangka parkiran bebarengan karo jalur, lan nransfer lalu lintas mobil ing tengah kutha menyang subway karo solusi parkir ing sisih ndhuwur sawetara stasiun.

Konstruksi sistem pribadi semi-terbuka, ngevaluasi stasiun minangka area urip kutha kajaba transportasi, prasmanan, toko buku, panganan cepet, istirahat lan sapiturute. perencanaan unit komersial ing fungsionalitas, nggawe ruang ijo lan nggunakake lowongan kanggo ventilasi alami.

Miturut asil panunjuk modhél ing taun 2030, jumlah transportasi umum saben dinane ing 921.655; gunggunge penumpang transportasi umum saben dinane 1.509.491; Jalur transportasi umum gunggunge saben dinane umume jumlah cacahé penumpang 729.561 lan jumlah penumpang kanthi sistem ban rodha saben dinane.

Tanggalan Tender Railway Saiki

kanggo 14

Tender Pengumuman: Layanan Staff

November 14 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 14

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜDEMSAŞ)

November 14 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
kanggo 14

Kabar Pengadaan: Pengadaan Layanan Gate Guard

November 14 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar