Pra-Rundingan karo Miwiti kanggo Mersin Metro

Undhangan menyang perusahaan wiwit ngirim subway mersin
Undhangan menyang perusahaan wiwit ngirim subway mersin

Walikota Munisipal Mersopolitan Mersopolitan Vahap Seçer ujar manawa mula ngirim undhangan menyang perusahaan kanggo Mersin Metro sing dijupuk menyang program investasi 2019 dening Présidhèn.

Ngomong yen dheweke wis tekan panggung anyar ing Mersin Metro, Seçer ujar, "Dheweke wiwit ngirim undangan menyang perusahaane lan ujar, aku wis mlebu undhangan menyang 3 kanggo perusahaan manca. perusahaan saka Turki ing ana, ana uga investor Cina. Undhangan iki kanggo tender, ora kanggo wawancara sadurunge. Kita pengin menehi Financing lan konstruksi minangka paket. Ayo padha mbangun konstruksi lan golek Finansial dhewe. Ayo kita uga miwiti jadwal pembayaran sing kepenak, paling ora 5-6 taun mengko; Sampeyan entuk wektu taun 10-15 kanggo mbayar. Ayo mbayar penghasilan saka sawetara sumber daya dhewe. Kita ngrancang iki. "

Proyek Pembangunan Kota Mersin Metro

Seçer nyatakake, sajrone sinau ing Metro, rasa ora nyaman marang lingkungane, pira pirang-pirang taun bakal mungkasi lan bisa uga cacat lan gangguan wis direncanakake kanggo rincian sing paling apik, Seçer ujar: "Kita mikir babagan 50 lan nggawe keputusan. Saben sen penting banget. Dheweke duwe mbayar maneh, 4 duwe wektu konstruksi kaya pirang-pirang taun. Wis kilometer 18,7 iki. Kira-kira 6 kilometer mesin tunnasi lemah iki bakal dilatih karo TBM, ora bakal nyebabake rasa ora nyaman ing permukaan. Bagean liya bakal ditindakake kanthi cara sing cedhak lan mbukak, nanging bakal dadi sistem pungkasan. Sistem sing beda-beda, luwih dhisik ing sisih ndhuwur, banjur sisih njaba njaba tanpa akeh gangguan. Iki penting kanggo kita. Gangguan menyang lingkungan bisa nyebabake masalah. Penting, manawa rampung ing wektu normal lan diaktifake kanthi cepet. Metro iku penting. Sampeyan uga penting kanggo pangembangan sawijining kutha. Ora mung minangka proyek transportasi umum, nanging uga proyek pangembangan kutha. "

Rute Mersin Metro

Mersin kang Metro Line 1 4 1080 penumpang montor ing siji wektu karo direktori / wektu lan bakal dibangun karo stasiun sepur baris pindho kapasitas 20 km lan diwenehi informasi sing bakal parkir spasi 15 2600. Kapasitas penumpang saben Mersin Metro Line 1 bakal dadi 262 ewu penumpang 231 / dina.

Mersin Metro Line 1 rute saka Republican-Solin-Mezitli- School-Forum-Turk Babil-Trade-Marina-High Telekom-Tulumba-Free Playground-Gar-Üçocak-Mersin Metropolitan Municipality bakal antarane New Service Gedung lan Zone Free. Ing tataran kapisan nomer mobil sepur bakal ngawula sampeyan karo pribadi sing perlu, kalebu nyisakke 80 2029 lan 4 taun ing kendaraan tambahan, nalika ing 2036 12 pribadi tambahan kanggo ditambahake.

Ing bidang Rencana Induk Transportasi, Mersin Metro Line 1 bakal ngatasi masalah lalu lintas, yaiku salah sawijining masalah Mersin sakwéné bertahun-tahun, kanthi basis jangka panjang.

Mersin Metro Line 1, sing bakal dadi subway inovatif kanggo Mersin, bakal nyedhiyakake fungsi sing serba canggih, murah, cepet-dibangun, estetika babagan pangerten kutha lan layanan sing aman saka transportasi. Kabeh stasiun bakal dilebokake ing jero ruangan lan mung bakal dibangun semi-mbukak kanthi metode sing bakal ditrapake ing pertama kali ing jagad iki.

Stasiun Metro Mersin

Zona Gratis,
Perbandaran Metropolitan Mersin,
Januari 3,
gara,
Playground gratis
pump,
Türk Telekom
Forum,
Sekolah Menengah
Marina
Trade,
Babil
Akdeniz,
Solin
republik

kritéria rancangan Station ing rancangan bisa Integrasi karo ancas utama sistem transportasi saka operasi transportasi pribadi roda kanggo, planning taman mobil minangka lantai ndhuwur sepur baris ing sadawane dalan kanggo baris iki pungkasan, uga wis samesthine kanggo bakal ditransfer kanggo lalu lintas kendaraan metro ing tengah kutha karo solusi parking ing ndhuwur sawetara stasiun. Sampeyan kudu didhekake kanthi sistem semi-terbuka khusus, stasiun-stasiun kasebut dianggep minangka wilayah kutha ing njaba transportasi, bisa ditemokake cepet, prasmanan, toko buku, pawon, istirahat dll. Dipun pranyata perencanaan unit komersial kanthi fungsionalitas, penciptaan kawasan ijo lan panggenan kangge ventilasi alam. 2030 921.655; jumlah total saben penumpang transportasi umum 1.509.491; The total cacahé penumpang 729.561 penyangga utama garis transportasi umum lan total penumpang saben wis samesthine kanggo bakal sistem roda sayısınınxnumx.

Peta Mersin Metro

Tanggalan Tender Railway Saiki

kanggo 14

Tender Pengumuman: Layanan Staff

November 14 @ 10: 00 - 11: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
kanggo 14

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜDEMSAŞ)

November 14 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
kanggo 14

Kabar Pengadaan: Pengadaan Layanan Gate Guard

November 14 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar