TCDD lan Railway Rusia Rembagan Kolaborasi RZD

TCDD lan Railway Rusia mbahas kerjasama karo RZD
TCDD lan Railway Rusia mbahas kerjasama karo RZD

Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun ngunjungi Railway Rusia (RZD) bebarengan karo rombongan Wakil Pengurus Umum TÜDEMSAŞ Mahmut Demir lan nganakake rapat karo Presiden Oleg Belozerov lan timnya.

TCDD Direktur Umum nyediakake informasi liwat media sosial dening Ali Ihsan cocok, patemon Rusia ing Moscow - karya ing target konkrit carane masalah Ngrembakaken bisa nambah nuduhake barang alur antarane negara loro supaya dijupuk target 100 milyar dolar saka volume Turki kang perdagangan iki announced kanggo miwiti. Kajaba iku, dilaporake manawa rapat positif ditindakake babagan kerjasama lengkap saka pendidikan dadi transformasi struktural, saka investasi menyang produksi kereta api gabungan, lan nuduhake kawruh lan pengalaman.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.