TÜLOMSAŞ Nyiyapake Mbangun Gerbang Loro Gedhe kanggo Volkswagen

tulomsas nyiapake gerbong decker dobel kanggo volkswagen
tulomsas nyiapake gerbong decker dobel kanggo volkswagen

buta Jerman pabrik anyar Volkswagen ing Manisa bakal netepake kasebut nalika nggawe ancang-ancang kanggo transportasi ing sepur saka sawetara bagéan saka Turki, lan sinau penting muncul liyane lan bakal nggawa swara anyar kanggo masalah iki.

Turkey Locomotive lan Engine Industry minangka (TÜLOMSAŞ) uga ing railways embong ing wektu sing padha, nomer luwih saka "mobil anyar" supaya njamin pangiriman saka "loro-storey titian" wis disiapake kanggo gawé. Sumber nuduhake manawa persiapan produksi rampung.

HaberturkOlcay Aydilek: 'Volkswagen Jerman diarepake kanggo nggawe pabrik anyar ing Manisa. ngandika ing wuwus terus antarane Turki lan Jerman kanggo pabrik. Mentri Perdagangan Ruhsar Pekcan, ngandika ing statement nalika kepungkur, "Volkswagen kang positif is looking kanggo Turkey kanggo mobil produksi anyar. Uga ngomong karo menteri Jerman. Dheweke nggawe ujar kasebut. Bakal dianakake ing Manisa, sanajan wilayah kasebut mesthi. "

PENGANGGUTAN TANPA GOLEK

Kementerian Pengangkutan lan Infrastruktur nganakake seri pasinaon. Sawetara bagéan saka pabrik bakal digawa menyang Turki sepur saka Jerman. Marmaray uga bakal digunakake kanggo tujuan iki. Kementerian nggarap transportasi kargo ing Marmaray. Iki nyatakake yen panaliten wis rampung. Kajaba Volkswagen, perusahaan swasta domestik lan manca uga bisa nggunakake Marmaray lan mbayar barang kasebut.

DENGAN WAGON

TÜLOMSAŞ ing Eskişehir dadi sawetara karya. Iki sinau manawa TÜLOMSAŞ wis siyap ngasilake "rong gerbang amacıyla kanggo njamin manawa luwih akeh" mobil nul sing diangkut saka sabuk menyang pasar ing wektu sing padha.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

1 Komentar

  1. tülomsas veya tüdemsaş şimdiye kadar 2 katlı oto taşımaa vagonu yapmaktan acizmiydi

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.