Perusahaan Railway pribadi kanggo miwiti ekspedisi ing Ukraina

perusahaan kereta api pribadi ing Ukraine kanggo miwiti penerbangan
perusahaan kereta api pribadi ing Ukraine kanggo miwiti penerbangan

Miturut Menteri Infrastruktur Ukrainia Vladislav Krikliy, pamrentah Ukrainia ngrancang ngetokake pilot pilot kanggo perusahaan swasta ing rute nganti pungkasan 2019.

Ik Kita duwe tujuan ambisi: nggawe proyek pilot ing penerbangan khusus ing akhir taun, Kr ujar Krikliy.

Proyek kasebut bakal dadi pilot lan mung bakal ngetrapake transportasi angkutan barang saiki. Perkenalan skala gedhe kanggo menehi traksi kanggo perusahaan swasta ing rute durung dirembug.

Irse Iki ora bakal bener yen kabeh wilayah sing paling nguntungake diwenehake menyang perusahaan gedhe. Nanging, traksi khusus apik amarga ing taun-taun pungkasan Rute Ukrainia durung bisa menehi daya tarik sing cukup. "

Miturut Krikliy, garis sing bakal digunakake lokomotif khusus durung ditemtokake. Akeh pilihan sing dianggep.

Siji-sijine perusahaan sing saiki entuk hak kanggo transportasi ril ing Ukraina yaiku Ukuran Negara Ukrzaliznytsia. Ngomong nalika perusahaan swasta miwiti transportasi rel ing Ukraina, dheweke bakal nyetel rega dhewe, nanging negara kasebut kudu koordinasi garis sing bakal ditindakake.

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.