keslametan wong mlaku
41 Kocaeli

Protokol Kocaeli ing Watch Safety Walk

2019 wis diisytihake 'Lintas Kepemimpinan Paling Dhuwur' dening Menteri Dalam Negeri. Nalika kiriman lalu lintas kanggo wong sing ora menehi prioritas kanggo para pejalan kaki tambah dening 100, Gubernur Kocaeli, Direktorat Keamanan Provinsi Kocaeli, Komando Gendarmerie Provinsi Kocaeli lan Perbandaran Kocaeli Metropolitan [More ...]

pelatihan siswa ing muter
46 Kahramanmaras

Latihan Siswa babagan Olahraga ing Lalu Lintas

Kotamadya Kahramanmaraş metropolitan wis nyedhiyakake latihan sepeda menyang siswa ing tetanggan Erkenez supaya bisa ngundhakake panggunaan sepeda ing transportasi kutha. Bocah-bocah padha mara menyang sekolah karo pendidikane. 23-27 September ing ruang lingkup kampanye 'Ayo menyang sekolah dening Bocah-bocah' diluncurake dening Persatuan Kutha Sehat. [More ...]

tender bult
TULIS BULLETIN

RayHaber 02.10.2019 Tender Bulletin

Instalasi Hanlı-Çetinkaya Tanduran Pembaikan Elektrik Panglahan Wutah Antarane Stasiun Durak Bucak sing padha karo Berita Railway lan Warta Liyane Sampeyan Bisa MenarikRayHaber Buletin Tender 25.01.2019 25 / 01 / 2019 Ora ana cathetan tender kanggo 25.01.2019 ing sistem kita.RayHaber 04.02.2019 [More ...]

ankarakart nomer yuta
06 Ankara

Cacahe Ankarakart: Juta 6

Jumlah Ankarakart sing digunakake ing kabeh kendaraan transportasi umum ing ibukutha wis luwih saka 6 yuta. Ing booklet 2020-2024 Strategic Plan saka EGO Direktorat Umum EGO, nomer Ankarakart miturut jinis-jinis kasebut uga kalebu. Miturut data saka EGO, 30 ing wulan Juni total 6 yuta ing Ankara [More ...]