samulasta soleni bal-balan
55 Samsun

Perayaan 'Bal-balan' SAMULAŞ!

Samsun Metropolitan Munisipalitas SAMULAS 'Kegiatan Sosial' sing dikelola dening staf ing antarane turnamen bal-balan, duwe pertandhingan sing narik ati MULIT TAMGACI'dan SAMULAŞ diatur dening unit kanggo turnamen bal-balan personel, Kabupaten Atakum diwiwiti ing fasilitas Anakent Belediyespor. [More ...]