watesan kacepetan diganti ing Antalya
07 Antalya

Wates Ganti Diganti ing Antalya

Rute kacepetan watesan sing dianyari tambah. Kanthi kaputusan Pusat Pusat Koordinasi Pengangkutan Metropolitan Antalya (UKOME), watesan kacepetan ing dalan kutha wis ditemtokake maneh. Batesan kacepetan 70 kilometer yaiku kilometer 82 ing sawetara dalan lan boulevards sing ana ing tengah kutha. [More ...]

Konya bakal turkiyeye conto dalan mancal
42 Konya

Konya, Turkey bakal conto Path Player

Uğur İbrahim Altay, Walikota Konya Metropolitan Konya, melu Forum Bandar Raya Internasional Marmara (MARUF) sing dumadi ing Pusat Kongres Istanbul. Walikota Altay nerangake Konya lan Rencana Bicycle Master ing forum sing bakal ditindakake ing antarane Oktober 1-2-3 kanthi motto "Kutha sing Ngasilake Solusi,. [More ...]