terminal bis apel wis rampung
07 Antalya

Terminal Bus Elmalı Dianggo

Penggalian utama lan karya dhasar saka proyek Terminal Bus Elmali, sing bakal dibangun dening Munisipal Metropolitan Antalya, wis diwiwiti. Terminal kasebut, sing bakal ngasilake listrik dhewe liwat panel surya, kanthi aspek lingkungan. Perbandaran Metropolitan Antalya menyang Elmali sing anyar [More ...]

bus tundha ing pengamatan ukomun
41 Kocaeli

Telat Telpon Ing Pengawasan UKOM

Pusat Koordinasi Transportasi (UKOM), sing diadegake ing Kocaeli Metropolitan Municipality Department of Transportation and Management Management kanthi peralatan teknologi paling anyar, dianggo karo prinsip pengawasan lan pemantauan 7 / 24. Kamera sing diselehake ing titik penting terus dipantau lan kabar saka warga [More ...]

persentasi yuzbasilar ing persimpangan kasebut
41 Kocaeli

Njupuk Junction Cantik

Kocaeli Munisipal Metropolitan ora nglirwakake kanggo ndandani wilayah kasebut kanthi lanskap sawise ngrampungake proyek kayata dalan, overpass lan persimpangan. Departemen Taman Taman ijo lan ijo ngrampungake wilayah ijo lan kripik warna kanggo proyek kasebut [More ...]

upah yht
06 Ankara

Dalan Sepur Sepur Cepet

Biaya Tuntas Sepur Kacepetan Luhur. Layanan sing ditawakake direktur umum sing gegandhengan lan gegandhengan karo Kementerian transportasi lan infrastruktur ditambah dening 20. Panjelasan pisanan kasebut saka Direktorat Umum Jalan Raya. Dalan gedhe, kreteg lan [More ...]

Resor ski wis nyepakaké kanggo mangsa
GENERAL

Pusat Ski Yedikuyular Nyiyapake Musim

Walikota Güngör nyatakake yen persiapan kanggo musim iki terus ing Pusat Ski Yedikuyular lan nambahake: yerine, tinimbang struktur panganan lan ngombe sing ora teratur ing wilayah kasebut, kita nggawe omah dodolan anyar sing bakal menehi layanan sing luwih apik kanggo tamu kita. Kajaba iku, introduksi produk lokal ing fasilitas anyar kita [More ...]