mobil Volkswagen bakal diangkut kaya ngono
26 Eskisehir

Mobil Volkswagen Bakal Dipindhah Kaya Iki

Turkey Locomotive lan Engine Industry minangka (TULOMSAS), buta Jerman montor Volkswagen kanggo diprodhuksi ing pabrik anyar kasebut ditetepake ing Turki wis samesthine kanggo nindakake "loro-storey titian" gambar rancangan, pisanan ing HaberTürk ... Kene ing Turki, TULOMSAS ' Insinyur lan teknisi Turki ing fasilitas Eskişehir [More ...]

ningkatake layanan metro ing istanbul
34 Istanbul

Tambah Metro Penerbangan ing Istanbul

Tambah Metro Penerbangan ing Istanbul. Miturut pratelan saka Metro Istanbul, Universitas M6 Levent-Boğaziçi / baris metro Hisarüstü nambah jumlah penerbangan. Ing pratelan sing ditulis, katrangan ing ngisor iki diwenehi: -M6 University Levent-Boğaziçi / Hisarüstü metro baris digawe sedina muput interval 9 menit [More ...]