milyar kilogram saben taun
06 Ankara

17 Billion Lira

Diatur ing ngisor naungan Kementerian Pengangkutan lan Infrastruktur, kanthi dukungan teknis Direktorat Umum Investasi Infrastruktur, Direktorat Jenderal Bina Raya lan Federasi Jalan Raya (IRF). Dalan Internasional, Bridges lan Tunnels Spesialis dibukak. Menteri Turhan, Kongresium ing Ankara [More ...]