Dina Sejarah: 17 Oktober 1874 ing tentara Ottoman Tarih

tanggal dina tentara ottoman oktober
tanggal dina tentara ottoman oktober

Dina iki ing Sejarah
17 Oktober 1874 Mayor Ahmed Rashid ing tentara Uthmaniyyah ngumumake pentingna jalur karcis sing arep diterusake saka Damaskus menyang Mekkah lan saka ing kana menyang Jeddah.

Tanggalan Tender Railway Saiki

Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Sewa Mobil

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Kabar Pengadaan: Layanan Teknologi Informasi Maintenance and Repair Services

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
nglumpukake: TCDD
444 8 233
Pt 18

Tender Pengumuman: Layanan Keamanan Swasta Bakal Bakal (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
nglumpukake: contractor
+ 90 222 224 00 00

Panelusuran News Railway Tender

Babagan Levent Elmastaş
RayHaber editor

Dadi pisanan komentar

komentar