bulgarian kanggo ningkatake pabrik volkswagen
35 Bulgaria

Insentif Bulgaria kanggo tanduran Volkswagen

pesaing Turki kang paling gedhe kang kanggo pabrik anyar Volkswagen kang dumunung ing Bulgaria, wis tikel kaping loro bayaran tawaran pemerintah sawijining. Manajemen VW kang nyatakake kumrungsung Suriah related kanggo operasi ing Turki. Volkswagen raksasa otomotif Jerman (VW) kanggo netepake [More ...]

Alternatif Liyane kanggo Lintas Baskent
06 Ankara

Rute Alternatif Liyane kanggo Lalu Lintas

Perbandaran Ankara Metropolitan terus mbangun dalan anyar ing pirang-pirang poin kutha supaya bisa ngrampungake lalu lintas kutha lan ngrampungake masalah transportasi ing wilayah omah. Menehi prioritas kanggo proyek sing bakal nyuda kepadatan lalu lintas utamane sajrone jam puncak [More ...]

sepur cepet
17 Canakkale

Warta Apik Dhuwur kanggo Çanakkale!

Proyék sepur kacepetan kanthi cepet Bandırma-Bursa-highanakkale-Bilecik direncanakake supaya rampung ing 2021. Pakaryan ditindakake saiki kanggo proyek kereta api Bandırma-İzmir, proyek Sepur kanthi kacepetan kanthi cepet Bandırma-Çanakkale-Tekirdağ sing disiapake GMKA. Nalika proyek wis rampung, 30 antarane Bandirma lan Bursa, antarane Bandirma lan Izmir [More ...]